«Η Ρεάλ μπορεί να καταφέρει τα πάντα»

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Ρεάλ Μαδρίτης τις υποχρεώσεις της στην ACB και ο Ρούντι Φερνάντεθ υποσχέθηκε ακόμη ομορφότερες στιγμές στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Ρεάλ Μαδρίτης τις υποχρεώσεις της στην ACB και ο Ρούντι Φερνάντεθ υποσχέθηκε ακόμη ομορφότερες στιγμές στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας. Ο Ισπανός σούπερ σταρ τόνισε πως η Ρεάλ μπορεί να καταφέρει τα πάντα και έθεσε ως στόχο για τη φετινή σεζόν την κατάκτηση της ACB.

«Έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο τρόπαιο της ACB, παρότι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Απέναντι στην Ουνικάχα αποδείξαμε πως αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει τα πάντα», δήλωσε αρχικά ο 27χρονος φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Στις εντός έδρας αναμετρήσεις μας ο κόσμος θα απολαμβάνει μπάσκετ…».

Να σημειωθεί ότι ο Ρούντι Φερνάντεθ στην πρώτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος μέτρησε 12 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ κόντρα στην Μάλαγα, με τους Μαδριλένους να κάνουν με το… δεξί ντεμπούτο και παράλληλα να εκμεταλλεύονται το στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.