Κάδιθ – Χετάφε 1-0: Νίκησε και ελπίζει στην παραμονή (highlights)

Η Κάδιθ πήρε σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει για την παραμονή επικρατώντας με 1-0 της Χετάφε.

Η Κάδιθ, πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Χετάφε και συνεχίσει να ελπίζει στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι περιμένουν ωστόσο τα αποτελέσματα της Βαγιεκάνο και της Θέλτα, προκειμένου να δουν αν μπορούν να μειώσουν την απόσταση, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή της αναμέτρησης είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες και δεν επέτρεψαν στην Χετάφε να απείλήσει.

Ο Ρότζερ δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 4 και ο ίδιος παίκτης παραλίγο να κλέψει και να απειλήσει έξι λεπτά αργότερα όταν ο Σόρια δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα,

Ο Κρις Ράμος είχε καλή στιγμή στο 29 και ο ίδιος παίκτης στο 34 μετά από σέντρα του Σαλδούα, κέρδισε πέναλτι, όταν ο Τζενέ τον έριξε στο έδαφος.

Ο Αλκαράθ από την λευκή βούλα ήταν εύστοχος για να κάνει το 1-0 με το τρίτο φετινό του γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερνάντεθ λίγο έλλειψε να πετύχει το γκολ της αγωνιστικής σχεδόν από το κέντρο με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Σόρια να παραχωρεί το κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις η Χετάφε έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Ντιέγκο Ρίκο αλλά και στις δύο, ο Λεντέσμα έσωσε την ομάδα του.

Κάδιθ: Λεντέσμα, Σαλδούα(64΄Καρσελέν), Τσουστ, Φάλι, Ερνάντεθ, Ναβάρο(82΄Πιρές), Εσκαλάντε, Αλκαράθ, Σομπρίνο(64΄Αλέχο), Ρότζερ(64΄Χουάνμι), Ράμος(70΄Γκόμες)

Χετάφε: Σόρια, Ανχιλιέρι(46΄Ροντρίγκεθ), Ντιέγκο Ρίκο, Άλβαρες, Τζενέ(46΄Αλντερέτε), Καρμόνα, Μαξίμοβιτς, Σαντιάγκο Γιεγιού(58΄Αλενιά), Γκρίνγουντ, Μάτα(58΄Χουάνμι Λατάσα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.