Βουγιούκας: “Στο χέρι μας”

Ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε ότι η νίκη στο σημερινό τελικό του Κυπέλλου εξαρτάται εν πολλοίς από την απόδοση του Παναθηναίκού.

Ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε ότι η νίκη στο σημερινό τελικό του Κυπέλλου εξαρτάται εν πολλοίς από την απόδοση του Παναθηναίκού. Ο ομογενής σέντερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
«Είναι λογικό να νιώθω λίγο περίεργα, καθώς έχασα κάποιες προπονήσεις, αλλά θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι. Το ήθελα πολύ να βρίσκομαι σε αυτόν τον τελικό» δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη».

Ο Βουγιούκας είπε ακόμη για:
Το ματς και τα κλειδιά της νίκης: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Οι αντίπαλοί μας έχουν καλή ψυχολογία λόγω της τελευταίας τους νίκης εναντίον μας. Πιστεύω, όμως, ότι η νίκη εξαρτάται από εμάς. Θα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Επίσης, ένα κλειδί είναι αμυντικά να εστιάσουμε την προσοχή μας σε κάποιους συγκεκριμένους στόχους που έχουμε, ενώ επιθετικά δεν θα πρέπει να κάνουμε εύκολα το λάθος και βέβαια να βρεθούμε σε μια καλή μέρα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δημιουργικοί από το λόου ποστ και στο πικ εν ρολ. Το σημαντικότερο, όμως, είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Τη συμμετοχή του Μάικ Μπατίστ: «Ο Μάικ τόσα χρόνια είναι μπροστάρης σε αυτά τα παιχνίδια και πάντα παίζει πολύ καλά, δίνοντας ό,τι έχει και δεν έχει. Σίγουρα θα βοηθήσει τα μέγιστα και δεν μπορώ να σκεφτώ πως δεν θα έπαιζε σε αυτό το ματς. Το θέμα είναι ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως κάνουμε πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.