Μακ Γκρέγκορ: “Έγραψα ιστορία εκεί πάνω”

Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του επί του Ντόναλντ Σερόνε στην επιστροφή του και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε.

Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του επί του Ντόναλντ Σερόνε στην επιστροφή του και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε. Ο Ιρλανδός υπογράμμισε πως ήταν σημαντικό για τον ίδιο το γεγονός πως κέρδισε τον αντίπαλό του, με μια κλωτσιά στο κεφάλι, καθώς πριν τον μεταξύ τους αγώνα, ο Σερόνε είχε το ρεκόρ με τα περισσότερα νοκ άουτ, με αυτό τον τρόπο.

Αρχικά, ο Μακ Γκρέγκορ έγραψε: “Έγραψα ιστορία εκεί πάνω. Έκανα ένα ακόμη ρεκόρ. Είμαι ο πρώτος μαχητής στην ιστορία του UFC που έχει νίκες με νοκ άουτ στη featherweight, στην lightweight και τώρα στη welterweight κατηγορία. Είμαι πολύ, πάρα πολύ υπερήφανος για αυτό”.

Στη συνέχεια, ο Ιρλανδός συμπλήρωσε: “Ο Ντόναλντ Σερόνε έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα νοκ άουτ με χτυπήματα πόδι κεφάλι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που τον έριξα με ένα λάκτισμα στο κεφάλι. Είμαι πολύ, πάρα πολύ, πολύ υπερήφανος. Ποιος μπορεί να ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες και να σταμάτα ανθρώπους έτσι; Με τον τρόπο αυτό; Το UFC μπορεί να απογυμνώνει μαχητές και σε άλλους να τους δωρίζει ζώνες που χτίζουν πεποιθήσεις με μόνο στόχο να αντιγράφει το στάτους του πρωταθλητή. Όμως δεν μπορούν να προσφέρουν τέτοιες νοκ άουτ νίκες σε διαφορετικές κατηγορίες. Γράψτε το όνομά μου στην ιστορία για ακόμη μια φορά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.