Ολυμπιακός – Ναντ 0-0 (3-1πεν.) Στον τελικό του Youth League οι ερυθρόλευκοι (highlights)

Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε.

Τίποτα, τίποτα δεν τους σταματά, τους νέους του Ολυμπιακού οι οποίοι, όπως και η αντρική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη, πέρασαν στον τελικό του Youth League επικρατώντας με 3-1 στα πέναλτι της Ναντ και τη Δευτέρα θα διεκδικήσουν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο.

Πλέον, η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Μίλαν – Πόρτο για να δουν ποιον θα αντιμετωπίσουν στην Νιόν της Ελβετίας (22/4,19:00).

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο ματς, και μόλις στο δεύτερο λεπτό απείλησαν με το σουτ του Μουζακίτη να περνάει άουτ. Στην συνέχεια η Ναντ ισορρόπησε και προσπάθησε να δημιουργήσει τις δικές της στιγμές. Στο 13’ ο Σίνα μπλόκαρε το σουτ του Νζίτα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο κίπερ του Ολυμπιακού με εξαιρετική επέμβαση είπε όχι στη σέντρα σουτ του Γκοτιέ, ενώ ο Μαφουμπί πρόλαβε να ακουμπήσει τη μπάλα… τόσο όσο. Ο Σίνα όμως είπε ξανά «όχι» εντυπωσιακά.

Στο 34’, ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερή του στιγμή να ανοίξει το σκορ με τον Παπακανέλλο να βγάζει υπέροχη κάθετη στον Μπάμπη Κωστούλα, ο οποίος ωστόσο νικήθηκε σε τετ-α-τετ από το Μαμπόν. Στο τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει με τον Κωστούλα όμως το γκολ δεν μέτρησε γιατί η μπάλα ακούμπησε στο χέρι του παίκτη των ερυθρολεύκων.

Όσο τα λεπτά περνούσαν όμως Ολυμπιακός έπαιρνε τον έλεγχο του αγώνα έπαιζε με ποιο καθαρό μυαλό και με συγκεκριμένο πλάνο και από το 70 μέχρι και το τέλος του αγώνα ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να έχει σκοράρει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι εκεί που ο Σίνα έπαθε… Τζολάκη και ο Ολυμπιακός πήρε την τεράστια πρόκριση στον τελικό.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Χ – Λε Του άουτ

Χ – Μουζακίτης απόκρουση Μαμπόν

Χ – Ακαπαντί απόκρουση Σίνα

V – Μπάκουλας 1-0

V – Τουρέ 1-1

V – Μπ. Κωστούλας 2-1

Χ – Λερού δοκάρι

V – Πλατσικούρας 3-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.