Ψαθάς: «Στην πρόσφατη Έκτακτη Γ. Σ της ΕΓΟ, απαγορεύθηκε να μου δοθεί ο λόγος»!

Ο Χρήστος Ψαθάς με ανακοίνωσή που εξέδωσε, τόνισε πως στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, απαγορεύθηκε να του δοθεί ο λόγος προκειμένου να τοποθετηθεί επί του μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης που ήταν η τροποποίηση του καταστατικού.

Αν και η ελευθερία του λόγου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας και ατομικό δικαίωμα που κατοχυρώνεται συνταγματικά, η Ε.Γ.Ο. αποφάσισε να αποχαιρετήσει το 2023 με μια πράξη που δεν της περιποιεί καμία τιμή.

Στην πρόσφατη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, απαγορεύθηκε να μου δοθεί ο λόγος προκειμένου να τοποθετηθώ επί του μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης που ήταν η τροποποίηση του καταστατικού.

Οι εμπνευστές αυτής της πράξης χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία την μή δήλωσή μου στη Γ.Σ. ως αντιπρόσωπος σωματείου, αγνοώντας την ιδιότητα μου ως εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, και καταπατώντας τη διάταξη του άρθρου 6 του καταστατικού, το οποίο ορίζει ρητα ότι “Στις Γ.Σ. μετέχουν και τα μέλη του Δ.Σ. με δικαίωμα λόγου, έστω και αν δεν είναι αντιπρόσωποι συλλόγων”.

Προχωρώντας σε μία πρωτοφανή πράξη φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης, σε συνδυασμό με την πασίδηλη πλέον αδυναμία του προέδρου της κ. Σταθόπουλου και των προσώπων που κατέχουν καίριες διοικητικές θέσεις να διαχειριστούν την κατάσταση που με ευθύνη τους διαμόρφωσαν τα τελευταία τρία χρόνια, η Ε.Γ.Ο. καθίσταται ανίσχυρη θεματοφύλακας της Γυμναστικής, διακυβεύοντας το μέλλον της.

Για την ΩΘΗΣΗ
Χρήστος Ψαθάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.