Ο Μεϊγουέδερ επιστρέφει στα ρινγκ σε…ψηφιακούς αγώνες

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ, αήττητος (50-0) κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ελπίζει να διατηρήσει αυτή την κυριαρχία και σε αγώνες προσομοίωσης, αφού συμφώνησε να «θέσει» την ψηφιακή του μορφή απέναντι στους άλλους μεγάλους της πυγμαχίας.

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ, αήττητος (50-0) κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ελπίζει να διατηρήσει αυτή την κυριαρχία και σε αγώνες προσομοίωσης, αφού συμφώνησε να «θέσει» την ψηφιακή του μορφή απέναντι στους άλλους μεγάλους της πυγμαχίας. Κοινοπραξία του Μέιγουέδερ, της πλατφόρμας ροής fuboTV και της εταιρείας εικονικής ψυχαγωγίας FaceBank, θα επιτρέψει την διεξαγωγή μερικών από τους μεγαλύτερους αγώνες όλων των εποχών που ποτέ δεν έγιναν και δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν.

«Μοιάζοντας με ταινίες μικρού μήκους, αυτές οι ακριβείς προσομοιώσεις σε πραγματικό χρόνο θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα βασισμένα σε έναν υπολογιστή μοντελοποίησης που θα δημιουργήσει αυξητικές σχέσεις μεταξύ της πραγματικής απόδοσης, της ταχύτητας της στρατηγικής και της αντοχής», ανακοινώθηκε σχετικά.

Η FaceBank θα συνεργαστεί με τον Μεϊγουέδερ για να αναλύσει φωτογραφικά, κινηματογραφικά και μαθηματικά, αναπαραστάσεις του προσώπου και του σώματος του πυγμάχου για να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη «ψηφιακή μορφή».

Η εταιρεία αναμένει να ανακοινώσει παρόμοιες συμφωνίες με άλλους μεγάλους της πυγμαχίας στις επόμενες εβδομάδες.

Ο τελευταίος επαγγελματικός αγώνας της καριέρας του ήταν τον Αύγουστο του 2017 όταν κέρδισε με του 10ου γύρου σε αγώνα πυγμαχίας τον Ιρλανδό Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.