Απάντηση του πρωταθλητή Ευρώπης Μιχάλη Τσαμαλίδη σε δημοσιεύματα

Βλέπω και διαβάζω όλα όσα λέγονται για την Ελληνική πυγμαχία ,θα ήθελα έτσι και εγώ να δώσω τη δίκη μου απάντηση σε όλα αυτά.

Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι βρίσκομαι στην Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας Νέων περίπου ένα χρόνο και θα ήθελα να εστιάσω σε αυτήν. Το διάστημα αυτό έχω συμμετάσχει σε τέσσερα διεθνή τουρνουά, έχω πάει σε δυο αθλητικά κάμπινγκ και δυο πρωταθλήματα Ευρώπης. Θα αποτελούσε σοβαρή παράλειψη αν δεν έλεγα και για τα ξεχωριστά τουρνουά που έγιναν για τα κορίτσια της ομάδας. Από όλους αυτούς τους αγώνες καταφέραμε να φέρουμε ως ομάδα πολλά μετάλλια για την χώρα μας.

Ανάμεσα σε αυτά 2 χρυσά μετάλλια,1 ασημένιο μετάλλιο και 1 χάλκινο στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα που διεξάχθηκαν το 2021 και το 2022. Θα ήθελα να τονίσω ότι μιλάω μόνο για την εθνική ομάδα των Νέων, όμως δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και τα κατορθώματα των υπολοίπων ηλικιακών κατηγοριών τα οποία είναι και εκεί πολύ σημαντικά γιατί και αυτοί φέρανε πολλά μετάλλια για την χώρα μας. Απ’ όσο γνωρίζω, τα επιτεύγματα αυτά συμβαίνουν για πρώτη φορά στην Ιστορία της Ελληνικής Πυγμαχίας. Όλα αυτά θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν χωρίς την αμέριστη στήριξη της ΕΟΠ και συγκεκριμένα του προέδρου μας κ. Χάρη Μαριόλη.

Αυτές οι μεγάλες επιτυχίες δεν θα είχαν επιτευχθεί εάν προηγούμενος δεν είχε γίνει σκληρή δουλειά με επιμονή και μεγάλη προσπάθεια και σωστή καθοδήγηση αλλά και άψογη συνεργασία από την Ομοσπονδία και τους Προπονητές μας και εάν η ελληνική πυγμαχία δεν είχε στραμμένο το βλέμμα της αποκλειστικά στην επόμενη μέρα που δεν είναι άλλη από την στήριξη των αθλητών της και την ανάπτυξη του αθλήματος με πλάνο όραμα και σωστό προγραμματισμό.

Θα ήθελα να τονίσω ότι έχουμε μια καταπληκτική ομάδα στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι καλύτεροι προπονητές και έχουμε την δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε όλο το κόσμο και να αναδείξουμε την Ελλάδα διεθνώς. Όλα τα επιτεύγματα μας, αποτελούν έκφανση της πραγματικότητας και της αλήθειας αποδεικνύοντας έτσι ότι ο Πρόεδρος της ΕΟΠ κ.Χάρης Μαριόλης είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή με πράξεις και όχι με λόγια για αυτό τον περικλείουμε με την απεριόριστη εκτίμηση και το σεβασμό που του αξίζει λόγω των έργων του, διότι «αναγέννησε» το άθλημα της πυγμαχίας και έφτιαξε ένα εξαιρετικό κλίμα για όλους εμάς τους αθλητές έτσι ώστε να καταφέρουμε να συνεχίσουμε με επιμονή την προσπάθεια μας.

Υ.Γ. Από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν ανέβηκα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο για την χώρα μου. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι ότι ο πρόεδρος μας ήταν κοντά μου και συγκεκριμένα αυτός ήταν που έκανε την απονομή του μεταλλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.