Απίστευτο! Ο Ντόναλντ Τραμπ γίνεται σχολιαστής αγώνων!

Ο 45oς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αποφάσισε στα 75 του χρόνια να αλλάξει… επάγγελμα και γίνει σχολιαστής αγώνων!

Λίγο καιρό πριν, κυκλοφορούσε στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου, καθόταν στο εντυπωσιακό Οβάλ Γραφείο και στην Δυτική Πτέρυγα έπαιρνε αποφάσεις για το μέλλον των ΗΠΑ και κατ΄επέκταση του… πλανήτη. Πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ο πρώτος πολίτης των ΗΠΑ, αλλά ένας απλός – και ζάμπλουτος – πολίτης, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να κάνει ότι… θέλει στη ζωή του.

Ο 45oς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αποφάσισε στα 75 του χρόνια να αλλάξει… επάγγελμα και γίνει σχολιαστής αγώνων, καθώς θα περιγράψει μαζί με τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ τέσσερις πυγμαχικούς αγώνες. Ανάμεσα τους αυτός του Εβάντερ Χόλιφιλν με αντίπαλο τον Μπέλφορντ, ο οποίος “κλέβει” την… παράσταση στο χώρο του μποξ.

“Λατρεύω τους σπουδαίους μαχητές και τις μεγάλες μάχες. Ανυπομονώ να τους δω στο ρινγκ και να μοιραστώ τις σκέψεις μου για τον αγώνα σας”, δήλωσε ο άλλοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει σειρά πυγμαχικών αγώνων στα καζίνο του στο Ατλάντικ Σίτι και είναι λάτρης των σπορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.