Ελλάδα-Καζακστάν 24-5: Σαρωτική Εθνική, «πέταξε» για τους «8» (highlights)

Με μια κυρίαρχη εμφάνιση κόντρα στο Καζακστάν, η Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών πήρε μια μεγάλη νίκη (24-5) και «κλείδωσε» την πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, δεν αντιμετώπισαν σε κανένα σημείο του αγώνα κάποιο πρόβλημα κόντρα στο Καζακστάν και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ιταλία (12/02, 19:30). 

Το ματς 

Με δύο κερδισμένα πέναλτι για την ελληνική ομάδα άρχισε το παιχνίδι. Στο πρώτο η Ελευθερία Πλευρίτου δεν κατάφερε να νικήσει την τερματοφύλακα του Καζακστάν, ενώ στο δεύτερο η αδερφή της Βασιλική σημάδεψε σωστά και άνοιξε το σκορ. 

Κυρίαρχη ήταν στη συνέχεια η εθνική μας ομάδα, που έκλεισε ένα εξαιρετικό για την ίδια πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ (8-2) και έβαλε στέρεες βάσεις για μια… άνετη πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. 

Κανένα περιθώριο δεν άφησαν στο Καζακστάν και στο δεύτερο οκτάλεπτο οι Ελληνίδες διεθνείς, οι οποίες δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ σε αυτό το διάστημα και έκλεισαν το πρώτο μισό του αγώνα με προβάδισμα 12-2. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο το Καζακστάν αγωνίστηκε με παίκτρια λιγότερη για τέσσερα λεπτά και έτσι η Ελληνίδες αθλήτριες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και αύξησαν τη διαφορά ακόμα περισσότερο (3-19). 

Όπως ήταν λογικό, τα εναπομείναντα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού το προβάδισμα ήταν αρκετά μεγάλο για την Ελλάδα. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 24-5. Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τους «8» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος την Ιταλία την Δευτέρα 12/02 στις 19:30. 

Τα οκτάλεπτα: 8-2, 4-0, 7-1,

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ελλάδα: Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδιριότη, Ελευθεριάδου, Ξενάκη, Ασημάκη, Νίνου, Β. Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Ελληνιάδη, Τριχά.  

Καζακστάν: Κολεσνιτσένκο, Πότσινοκ, Γκλούκοβα, Καπλούν, Ρακμάνοβα, Νοβίκοβα, Ρούντνεβα, Κριτάνκοβα, Μιρσίνα, Τσόι, Μαρτινένκο, Ντρουζίνινα, Βορόντσοβα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.