Βλάχος: «Αισθανόμαστε τέλεια»

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε ότι η ενέργεια και το πάθος των παικτών του έκριναν υπέρ του Ολυμπιακού τον προημιτελικό με τη Μπρέσια.

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε ότι η ενέργεια και το πάθος των παικτών του έκριναν υπέρ του Ολυμπιακού τον προημιτελικό με τη Μπρέσια.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τους Ιταλούς στον προημιτελικό του Final Eight στο Αννόβερο και απόψε (20.00) θα κοντραριστούν με την περσινή φιναλίστ Προ Ρέκο για την είσοδο στον μεγάλο τελικό.

«Δεν θέλαμε με τίποτα να μείνουμε εκτός ημιτελικών. Συνεχίζουμε. Είμαστε μέσα στη γιορτή. Σήμερα (σ.σ: χθες) είχαμε τρομερή ενέργεια και πάθος. Ήμασταν αποφασισμένοι να το κερδίσουμε. Είδαν στα μάτια μας τη μεγάλη επιθυμία οι αντίπαλοι και κάναμε σωστή διαχείριση. Περιμέναμε την επιστροφή της Μπρέσια, κάναμε κάποια λάθη αλλά πάντα γίνονται. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το πρώτο ματς πάντα έχει πίεση. Πλέον εμείς αισθανόμαστε τέλεια και είναι απίστευτο αυτό που έγινε στην πισίνα με τον κόσμο μας. Το ζήσαμε και πέρσι στη Γένοβα και πρόπερσι στη Βουδαπέστη. Ο κόσμος μας είναι παντού. Αύριο (σ.σ.: σήμερα) με την Προ Ρέκο θα δώσουμε και την ψυχή μας σε κάθε φάση και σε κάθε οκτάλεπτο. Θα μπούμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και να δώσουμε τα πάντα», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» για τη νίκη στον προημιτελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.