Δήμου: «Πρώτα θα ξεκουραστούμε…»

Μετά τις διακοπές θα τεθεί επί τάπητος η νέα σεζόν στον ΝΟ Βουλιαγμένης, όπως υπογράμμισε ο Κώστας Δήμου.

Μετά τις διακοπές θα τεθεί επί τάπητος η νέα σεζόν στον ΝΟ Βουλιαγμένης, όπως υπογράμμισε ο Κώστας Δήμου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στον τέταρτο τελικό της Α1 γυναικών, που έκρινε τελικά τον τίτλο.

Αρχικά, ο Δήμου τόνισε: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ήταν χαρά και τιμή μου να συνεργαστώ μαζί τους. Θέλω να ευχαριστήσω, όμως και τους ανθρώπους που μας στήριξαν και μας έλυσαν όλα τα προβλήματα. Τη διοίκηση και ιδιαίτερα την πρόεδρο του Ομίλου μας την κυρία Στέλλα Λαζάρου Τίγκα. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε καθαρό μυαλό κι από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα για μας. Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγες μέρες θα αποφορτιστούμε και μετά θα δούμε για την επόμενη χρονιά»>

Από την πλευρά της, η αρχηγός του ΝΟΒ, Αντιόπη Μελιδόνη τόνισε: «Φέτος το πρωτάθλημα το αξίζαμε και το αποδείξαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το θέλαμε περισσότερο και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να φτάσουμε στην κατάκτησή του. Η Βουλιαγμένη διαθέτει παίκτριες που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους στα δύσκολα. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Θα το συζητήσω πρώτα με τον προπονητή μου και μετά θα πάρω τις τελικές αποφάσεις».

Τέλος, η Γιούλη Λαρά υπογράμμισε: «Δουλέψαμε σκληρά και το αξίζαμε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, συγχαρητήρια στα κορίτσια, τους προπονητές και στη διοίκηση. Από την Εθνική ομάδα αποχώρησα, αλλά στη Βουλιαγμένη έχω λίγο χρόνο ακόμα να χαρώ λίγα κι άλλα πρωταθλήματα. Εύχομαι του χρόνου να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.