Χαραλαμπίδου: «Απίστευτη εμπειρία»

Ικανοποιημένος από την πορεία της Εθνικής γυναικών στην τελική φάση του World League, εμφανίστηκε η Στεφανία Χαραλαμπίδου.

Ικανοποιημένος από την πορεία της Εθνικής γυναικών στην τελική φάση του World League, εμφανίστηκε η Στεφανία Χαραλαμπίδου. Η Ελληνίδα πολίστρια μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε στην συγκεκριμένη διοργάνωση, κατά την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα.

Αρχικά, η Ελληνίδα παίκτρια τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, και ήταν πάντα όνειρό μου να παίξω με αυτές τις συμπαίκτριες. Επίσης, ήταν πολύ ωραία η στιγμή που βάλαμε το μετάλλιο στον λαιμό μας και εύχομαι να έχουμε και άλλες επιτυχίες, με αρχή το Παγκόσμιο γυναικών».

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν αγχωμένη, αλλά με την στήριξη των συμπαικτριών μου, άρχισε να φεύγει το άγχος στους τελευταίους αγώνες. Όλα τα κορίτσια ήταν δίπλα μου για να με καθησυχάζουν και να μου λένε πως είμαστε ομάδα, συνεπώς ένιωσα πιο οικεία στα παιχνίδια με την  Αμερική και την Κίνα, που ήταν τα τελευταία μας. Όσον αφορά το μέλλον, είναι ευοίωνο για την Εθνική ομάδα, και πάντα θα είμαστε σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Είμαι σίγουρη πως στους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας θα είμαστε εκεί. Θα αποτελούμε μια πολύ δεμένη ομάδα και θα τα καταφέρουμε. Πρώτα απ’ όλα όμως, είναι το Παγκόσμιο».

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Κότσια τόνισε: «Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Είχα πολύ άγχος αρχικά, γιατί φοβάσαι να παίξεις σε τόσο υψηλό επίπεδο σε τέτοια ηλικία. Αλλά μετά ξεπέρασα το άγχος μου, και με την βοήθεια των κοριτσιών. Ήθελα μετά από κάθε αγώνα, να ξέρω πως κι εγώ βοήθησα αυτήν την ομάδα να κατακτήσει αυτό το μετάλλιο».

Επίσης, η Κότσια υπογράμμισε: «Η ομάδα αυτή θα έχει πολύ λαμπρό μέλλον, αφού οι περισσότερες παίκτες είμαστε Νεάνιδες, αλλά και αυτές που θεωρούνται μεγάλες, είναι 20-22-25 χρόνων. Θέληση να υπάρχει, να βοηθήσει η Πολιτεία, και θα είμαστε μια ομάδα για τρεις Ολυμπιάδες, όπως είπε και ο κύριος Διαθεσόπουλος».

Σχετικά με τη βοήθεια της Πολιτείας, η Ελληνίδα παίκτρια τόνισε: «Η Πολιτεία πρέπει να είναι δίπλα στις Εθνικές ομάδες και να βάλει χρήματα σε αυτές. Δεν είναι γιατί το κάνουμε για να πλουτίσουμε, αλλά για την ηθική ικανοποίηση πως ανταμοιβόμαστε από την χώρα, για τις χαρές που τις προσφέρουμε».

Τέλος, η Κότσια συμπλήρωσε: «Μου έχουν κάνει πρόταση από το πανεπιστήμιο του Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, και θα φύγω τον Αύγουστο. Πρωταρχικός στόχος όλων των κοριτσιών είναι οι σπουδές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αφήνουμε πίσω την Εθνική. Πρέπει όμως κι εμείς να βγάλουμε λεφτά για να ζήσουμε, και από το πόλο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό πλέον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.