Ερυθρόλευκος ο 1ος προημιτελικός της Ευρωλίγκας

Σ' ένα ντέρμπι από τα παλιά οι αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη ήταν αυτές που στο τέλος χαμογέλασαν επικρατώντας στον πρώτο... εμφύλιο.

Με δύο γκολ στο τέλος της 4ης περιόδου ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει με 10-8 του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, στον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας γυναικών, παίρνοντας έτσι προβάδισμα για το F4 του θεσμού. 

Το παιχνίδι θύμισε ντέρμπι από τα παλιά, με τις δύο ομάδες να είναι συνεχώς “αγηκαζέ” στο σκορ. Η Βουλιαγμένη παρουσίασε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και στο πρώτο 8λεπτο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-2. 

Το ίδιο ανταγωνιστική παροσιάστηκε η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου και στην δεύτερη περίοδο καταφέρνοντας να παραμείνει μπροστά στο σκορ με 5-4. 
Η 3η περίοδος ανήκε όμως στον Ολυμπιακό, αφού οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη έπαξαν πολύ καλή άμυνα κρατώντα τον ΝΟΒ στο 1 γκολ, κάτι που έδωσε το προβάδισμα στις ερυθρόλευκες με 7-6 στο τέλος της 3ης. 

Στην 4η περίοδο το παιχνίδι έγινε και πάλι ντέρμπι. Η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 8-8 2 λεπτά πριν το τέλος, όμως ο Ολυμπιακός με ένα ξέσπασμα επιθετικό, αλλά και αμυντικό κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα και να επικρατήσει στον πρώτο προημιτελικό με 10-8. 

Τα οχτάλεπτα: 3-2, 2-2, 1-3, 2-3 

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 2, Τσιμάρα Ευδ., Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη, Νίνου Ειρ. 2, Πάτρα Μ. 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Μαυρωτά Λ.

Ολυμπιακος (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Μπενέκου Αλκ., Ελευθεριάδου, Κρίστμας 4, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Κανετίδου, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.