Ο Γιώργος Βασιλείου αναδεικνύει την καλύτερη ενδεκάδα του Μουντιάλ

Τριάντα δύο ομάδες (32)... Επτακόσια τριάντα έξι (736) ποδοσφαιριστές... Εξήντα τέσσερα παιχνίδια (64)... Ένα τρόπαιο, ένας νικητής. Η Γαλλία!

Τριάντα δύο ομάδες (32)… Επτακόσια τριάντα έξι (736) ποδοσφαιριστές… Εξήντα τέσσερα παιχνίδια (64)… Ένα τρόπαιο, ένας νικητής. Η Γαλλία! 

Ένας γεμάτος ποδοσφαιρικός μήνας με το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία έφτασε στο τέλος του. Η ίσως πιο σταθερή σε όλο το τουρνουά ομάδα έφτασε στην κορυφή του κόσμου. Η Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάν. 

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν γι’ αυτό πάλεψαν. Αλλά μόνο μία ομάδα θα τα κατάφερνε. Θαυμάσαμε πολλούς ποδοσφαιριστές αυτόν τον μήνα. Κάποιους δεν τους γνωρίζαμε, αλλά φρόντισαν να τους μάθουμε. Κάποιοι εντυπωσίασαν, κάποιοι απογοήτευσαν. 

Φυσικά, το να επιλέξεις την καλύτερη ενδεκάδα ανάμεσα σε 736 παίκτες μόνο εύκολο δεν είναι. Για μένα η καλύτερη ενδεκάδα την ώρα που την έγραφα άλλαξε πολλές φορές πριν καταλήξω στους εξής ένδεκδα: 

Κάτω από τα δοκάρια επιλέγω τον κορυφαίο τερματοφύλακα του τουρνουά, Τιμπό Κουρτουά, δεξιά στην άμυνα τον συμπαίκτη του Τομάς Μενιέ, ενώ αριστερά θα τοποθετήσω τον Βραζιλιάνο, Μαρσέλο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Στόουνς της Αγγλίας και τον Βαράν της Γαλλίας. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής απαρτίζεται από τους Καντέ, τον “μαραθωνοδρόμο” Μόντριτς και τον συμπατριώτη του Ράκιτιτς, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα βάλω τον Κιλιάν Εμπαπέ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Εντέν Αζάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.