«Διπλό» πρόκρισης για τον Απόλλωνα, ζόρια για την Ομόνοια

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Απόλλωνας Λεμεσού, νικώντας με 2-0 τη Σαξάν στη Μολδαβία στο πρώτο ματς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Απόλλωνας Λεμεσού, νικώντας με 2-0 τη Σαξάν στη Μολδαβία στο πρώτο ματς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Πέδρο στο 33΄ και Παπουλής στο 88΄ σημείωσαν τα δύο γκολ της λεμεσιανής ομάδας, η οποία, πλέον, είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό. 

Οι ενδεκάδες
Σαξάν: Τσιρίντσιους, Κουάντζα, Ποποβίτσι, Αραμπάτζι, Κονέ, Μπαμπά, Κατάν, Τρουχάνοφ (80΄ Φοφανά), Νε (89΄ Ντουμπία), Πούντους (64΄ Μπογκντάνοφ), Νταό.
Απόλλων Λεμεσού: Βάλε, Ελίζιο, Λόπες, Φρέιρε, Γκουγιόν, Σακέτι, Κυριάκου, Στογιάνοβιτς (72΄ Ρέινολντς), Παπουλής, Πέδρο, Κολοκούδιας (90+2΄ Ιωσηφίδης).

Στη Γεωργία η Ομόνοια Λευκωσίας ηττήθηκε, με 1-0, από την Ντιναμό Μπατούμι. Οι Κύπριοι είχαν δοκάρι στο 8΄ με τον Σκέμπρι να μην μπορεί να σκοράρει σε κενή εστία, ενώ για τους τυπικά γηπεδούχους (το ματς έγινε στην ουδέτερη έδρα της Ζεσταφόνι) ο Γκαμπεντάβα στο 40ό λεπτό πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα.

Οι ενδεκάδες
Ντιναμό Μπατούμι: Αλαβίτζε, Τετουνασβίλι, Μαχαράτζε, Σουκιασβίλι, Καφταράτζε (83’Τσιρικασβίλι), Κοκιτίτζε, Σόνια, Πόνιαβα, Περιασβίλι (86΄ Βαρσανίτζε), Γκαμπένταβα, Τατανασβίλι (75′ Τεφτοράτζε).
Ομόνοια: Γιωργαλλίδης, Λομπιανίτζε, Ρούνιε, Μεντί (46’Μαργκάσα), Γκουλόν, Οικονομίδης, Ράμος, Φοφάνα (58’Κιρμ), Ασίς, Σκέμπρι (70’Eζέ), Ποτέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.