Ρομπέρτο: “θα παλέψουμε για να φτάσουμε στα προημιτελικά”

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πέτυχε τον στόχο του που είναι η πρόκριση στους "16", αλλά όπως τόνισε ο Ρομπέρτο, οι "ερυθρόλευκοι" δεν θέλουν να περιοριστούν μέχρι εκεί.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πέτυχε τον στόχο του που είναι η πρόκριση στους “16”, αλλά όπως τόνισε ο Ρομπέρτο, οι “ερυθρόλευκοι” δεν θέλουν να περιοριστούν μέχρι εκεί.

Αναλυτικά όσα είπε στην UEFA ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Πιστεύω πως έχουμε πετύχει έναν σημαντικό στόχο με την πρόκρισή μας από τους ομίλους. Αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος, αλλά δεν θέλουμε να περιοριστούμε σε αυτόν. Ξέρουμε πως έχουμε ένα πολύ δύσκολο τεστ απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε στα προημιτελικά. Ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ενώ αν τα καταφέρουμε, θα είναι μία πολύ ευχάριστη περίσταση για την ομάδα μας. Θα προετοιμαστούμε και θα προσεγγίσουμε τον αγώνα όπως κάθε άλλο. Ξέρουμε πως η υπευθυνότητα και οι απαιτήσεις από τις αναμετρήσεις αυτές είναι μεγάλες. Από την αρχή της σεζόν έχουμε μία σταθερή ομάδα, που ξέρει αν δουλέψει συλλογικά μπορεί να πετύχει πολλά. Κι αυτό ήταν το κλειδί της πορείας μας μέχρι τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.