Μπριζ-Ντόρτμουντ: 0-3 Με συνοπτικές διαδικασίες (vid)

Με τρία γκολ σε 18 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ "καθάρισε" τη Μπριζ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ζενίτ με τη Λάτσιο πέρασε μόνη πρώτη στον όμιλο.

Στο Ζαν Μπρέιντελ η Μπριζ φιλοξένησε την Ντόρτμουντ με τους Βέλγους να μπαίνουν στο ματς έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από την παρέα του Χάαλαντ. Η γερμανική ομάδα όμως ταξίδεψε στη γειτονική χώρα με σκοπό να αποκαταστήσει την τάξη στον όμιλο και το έκανε εκμεταλλευόμενη και την ισοπαλία της Λάτσιο στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στη Ζενίτ.

Από τις πρώτες στιγμές του αγώνα η Ντόρτμουντ έδειξε τις διαθέσεις της με συνεχείς επικίνδυνες επιθέσεις οι οποίες έφεραν αποτέλεσμα στο 14ο λεπτό. Ο Τόργκαν Αζάρ άνοιξε το σκορ μετά από λάθος του έμπειρου τερμαοφύλακα της Μπριζ, Μινιολέ.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος με δύο γκολ έβαλε πρόωρα τέλος στο ματς. Πρώτα στο 19ο λεπτό έκανε το 2-0 για να κάνει το 3-0 στο 19′ μετά από ασίστ του Μενιέ. Από το 32ο λεπτό κι έπειτα οι δύο ομάδες άρχισαν να σκέφτονται τις εγχώριες υποχρεώσεις τους και η Ντόρτμουντ έφτασε σε μια άνετη νίκη που την έφερε μόνη πρώτη στον όμιλο με 6 βαθμούς, 5 έχει η Λάτσιο και 4 η Μπριζ που θα ψάξει αλλού βαθμούς πρόκρισης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.