Εστειλε το υπόμνημα η ΚΜΑ

Στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, βρίσκεται το υπόμνημα που ο ίδιος ζήτησε από την Κοινωνία Μελών Αρη, προκειμένου να εστιάσει πάνω σε συγκεκριμένα σημεία του πορίσματος του ελέγχου που διενεργήθηκε για την περίοδο 2004-12.
Δημοσίευση: 07/02/2014 - 15:24

Στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, βρίσκεται το υπόμνημα που ο ίδιος ζήτησε από την Κοινωνία Μελών Αρη, προκειμένου να εστιάσει πάνω σε συγκεκριμένα σημεία του πορίσματος του ελέγχου που διενεργήθηκε για την περίοδο 2004-12. Το υπόμνημα είναι μακροσκελές, το συνέταξε ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης και αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ το έργο του εισαγγελέα ο οποίος μελετά την υπόθεση του Αρη.

Το επόμενο βήμα θα είναι η είσοδος του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ, ώστε να κάνει φύλλο και φτερό τα βιβλία της εταιρίας, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα ζητηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών κάποιων ανθρώπων που διοίκησαν του κιτρίνους τα τελευταία χρόνια. 
 
Ο κόσμος της ομάδας παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις πολύ σοβαρές εξελίξεις που δρομολογούνται και έχουν να κάνουν με το χρήμα που κυκλοφόρησε στα ταμεία της εταιρίας, πως κυκλοφόρησε και που κατέληξε.