Λόπεθ: «Δε με υπολόγιζε ο Στέφενς»

Έτοιμος να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις της Θέλτα είναι ο Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.
Δημοσίευση: 28/01/2014 - 10:12

Έτοιμος να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις της Θέλτα είναι ο Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε πως ο λόγος για τον οποίο δε συνέχισε την καριέρα του στον «Δικέφαλο» του Βορρά είναι η στάση του Χουμπ Στέφενς απέναντί του, καθώς υποστηρίζει πως ο Ολλανδός δεν τον υπολογίζει.

Χαρακτηριστικά, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Έχει 22 παίκτες και αυτός κρίνει ποιοι θα αγωνίζονται. Κάποιες φορές ορισμένοι παίκτες δεν του κάνουν και γι' αυτό εγώ αγωνιζόμουν λιγότερο. Έχω να αγωνιστώ καιρό. Πρώτη φορά στην καριέρα μου συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά και από αυτή τη διαδικασία μαθαίνεις κάτι».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος αμυντικός υπογράμμισε: «Κρατάω τα θετικά και εστιάζω στη Θέλτα. Από τον ΠΑΟΚ μού είπαν πως δεν είμαι στα πλάνα και πως θα ήταν καλύτερο να πάω κάπου δανεικός. Έχω δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις και ανυπομονώ να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση για να κάνω αυτό που αγαπώ τόσο».