Νέο «όχι» από τη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης

Ένα ακόμη «όχι» εισέπραξε η ΠΑΕ Αρης από τη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης στο αίτημα χορήγησης φορολογικής ενημερότητας. Όπως από νωρίς ενημέρωσε το novasports.gr, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, προσέφυγε ξανά στο Μονομελές Πρωτοδικείο, καταθέτοντας εκ νέου αίτηση μεταρρύθμισης δια συμπληρώσεως-εξειδικεύσεως της προσωρινής διαταγής.

Ένα ακόμη «όχι» εισέπραξε η ΠΑΕ Αρης από τη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης στο αίτημα χορήγησης φορολογικής ενημερότητας.
Όπως από νωρίς ενημέρωσε το novasports.gr,  η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, προσέφυγε ξανά στο Μονομελές Πρωτοδικείο, καταθέτοντας εκ νέου αίτηση μεταρρύθμισης δια συμπληρώσεως-εξειδικεύσεως της προσωρινής διαταγής.

Η ίδια αίτηση είχε απορριφθεί την περασμένη Παρασκευή, όπως, τελικά, συνέβη και σήμερα. Πλέον, τα ένδικα μέσα στερεύουν για τους κιτρίνους, οι οποίοι εναποθέτουν τις τελευταίες τους ελπίδες για έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών από την ΕΠΟ, στο αυριανό ταξίδι που ετοιμάζει ο Λάμπρος Σκόρδας, στην Αθήνα.
  
Ξεκίνησε χωρίς Τάτο και Οικονομόπουλο

Η προετοιμασία των κιτρίνων για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε σήμερα με προπόνηση στο «Δασυγένειο». Οι Τάτος και Οικονομόπουλος υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ οι Πουλίδο και Ψυχογιός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η αυριανή προπόνηση του Αρη θα γίνει στις 15:00 στο Δασυγένειο.

Ο Ανδρέας Ηρακλής συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής του Αρη, Σούλης Παπαδόπουλος, αποφάσισε ότι ο 24χρονος μεσοαμυντικός  θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 23 αγωνιστική και στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική.

Οι Ηλίας Σταυρόπουλος και Γιώργος Κτιστόπουλος κλήθηκαν στην Εθνική Νέων Κ19, για να μετάσχουν στις προπονήσεις της ομάδας που θα γίνουν στην Αθήνα το διάστημα 27-29/01/2014.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.