Κοιτάζουν τον Αστέρα Τρίπολης

Στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στρέφει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού.

Στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στρέφει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αποθεραπεία την Κυριακή και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης, στην Τρίπολη.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: «Αποθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα σήμερα Κυριακή, για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό το Σάββατο το απόγευμα. Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους τη νίκη επί των Βοιωτών και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ματς της Τετάρτης, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν κανονικά έριξαν το βάρος στις ασκήσεις κατοχής της μπάλας και πίεσης προς τον αντίπαλο. Συνέχισαν, δε, με δίτερμα σε μικρό χώρο. Ο Μιγκέλ Τόρες συνέχισε ατομικό, ενώ σε στάδιο ανάρρωσης από τον τραυματισμό του παραμένει ο Δημήτρης Σιόβας. Η προπόνηση τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη για τις 11:00».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.