Καμία ανησυχία για Ριέρα

Στη διάθεση του Τάκη Λεμονή αναμένεται να τεθεί την Τετάρτη ο Ριέρα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Στη διάθεση του Τάκη Λεμονή αναμένεται να τεθεί την Τετάρτη ο Ριέρα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός παίκτης δεν ακολούθησε τον κανονικό ρυθμό στην προπόνηση της Τρίτης. Ο Ισπανός επιθετικός, λόγω ίωσης, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο. Την Τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Λάτκα. Ο Τσέχος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα στο ματς του Ηρακλείου και πλέον συνεχίζει την θεραπεία που του έχει συστήσει το ιατρικό επιτελείο. Πάντως, ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου, καθώς είναι τιμωρημένος και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Παράλληλα στον Πανιώνιο περιμένουν από μέρα σε μέρα να φτάσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα του Ντάτο Κρβιρκβέλια, με τον παίκτη να είναι έτοιμος να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Φυσικά από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο Κουμορτζί, ο οποίος αποβλήθηκε στην Κρήτη και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίαζαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να τεθούν και πάλι στη διάθεση του Λεμονή την Πέμπτη. Τότε θα μπει στην τελική της ευθεία και η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ματς της επόμενης αγωνιστικής, με την προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 14:30 το μεσημέρι και όχι για τις 11:00 που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Τέλος, μπορεί από την διοίκηση να έχει εννοηθεί πως δεν πρόκεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση κάποιου παίκτη, όμως από την στιγμή που δώθηκε παράταση για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, δεν αποκλείεται να γίνει τελικά η έκπληξη και ο Πανιώνιος να πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.