Βερπακόφσκις: Μπορούμε καλύτερα

Πεπεισμένος πως ο Εργοτέλης θα παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Μάρις Βερπακόφσκις.

Πεπεισμένος πως ο Εργοτέλης θα παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Μάρις Βερπακόφσκις. Ο διεθνής Λετονός επιθετικός των Κρητικών τόνισε πως προσπαθεί να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου, ενώ μίλησε και για την έως τώρα πορεία της ομάδας του. Ο Βερπακόφσκις μίλησε στον ραδιοφωνικό «Athletic Radio». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του: «Πήγα στην Λετονία με καλή διάθεση γιατί έπαιξα καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια και επίσης τα κερδίσαμε. Κάναμε καλά Χριστούγεννα γιατί τελειώσαμε καλά τον πρώτο γύρο και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το γκολ εναντίον της Κέρκυρας: «Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να σκοράρω όμως δεν αγωνιζόμουν αρκετά ωστόσο νιώθω αρκετά χαρούμενος. Σημασία έχει ότι πέτυχα το γκολ και θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα στον δεύτερο γύρο. Είναι σημαντικό για παίκτες που δεν αγωνίζονται να σκοράρουν. Επίσης είναι σημαντικό για την ψυχολογία μου γιατί δεν αγωνιζόμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και πραγματικά το ήθελα πολύ αυτό το γκολ».

Για την περίοδο που δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής: «Δεν είμαι ο παίκτης που θέλω να αλλάζω ομάδα κάθε έξι μήνες. Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, μου αρέσει η Κρήτη και σίγουρα σε κανέναν παίκτη δεν αρέσει όταν δεν παίζει. Περίμενα μια τέτοια στιγμή για να παίξω και να σκοράρω. Εύχομαι να αγωνιστώ περισσότερο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εύχομαι να έχουμε ένα καλύτερο 2011 εγώ και ο Εργοτέλης. Μπορούμε να βελτιώσουμε την θέση μας στην βαθμολογία. Εξάλλου, απέχουμε μόλις τρεις βαθμούς από την τρίτη θέση, οπότε γιατί να μην πάμε ψηλότερα την φετινή περίοδο;»

Για τις προηγούμενες εμφανίσεις του Εργοτέλη: «Στα τελευταία έξι παιχνίδια παίξαμε με αντιπάλους όπως Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε στις καθυστερήσεις. Δεν πρέπει να φοβόμαστε αυτές τις ομάδες, ούτε λέω ότι μπορούμε να τις κερδίζουμε. Όμως έχουμε καλή ομάδα, καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις».

Για το παιχνίδι της Τρίπολης: «Θυμάμαι αυτό το παιχνίδι όπου κερδίσαμε. Εύχομαι να κάνω ξανά το ίδιο και να σκοράρω ώστε να κερδίσει ο Εργοτέλης. Είναι δύσκολο παιχνίδι και μακάρι να πάρουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πως θα κάνουμε βήμα προς βήμα».

Για το τέλος του συμβολαίου του: «Θα συζητήσουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Εύχομαι να παίξω περισσότερο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να πάει καλά ο Εργοτέλης. Είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε αυτό το θέμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.