«Βλέπει» τον Παπανικολάου ο Πανιώνιος!

Ο νεαρός άσσος του Πλατανιά Γιάννης Παπανικολάου βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο του Πανιωνίου και δεν αποκλείεται στις επόμενες μέρες οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία

Ο νεαρός άσσος του Πλατανιά Γιάννης Παπανικολάου βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο του Πανιωνίου και δεν αποκλείεται στις επόμενες μέρες οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία! 

Ο Δημήτρης Παπανικολάου που λίγο έλλειψε στο πρόσφατο μπαράζ με το γκολ στο 92ο λεπτό στο «Γεντί Κουλέ» να στείλει τον Πλατανιά στην μεγάλη κατηγορία – ο ΟΦΗ κατάφερε και… επιβίωσε με τέρμα στο 96’ – είχε μια καλή σεζόν με την ομάδα των Χανίων στην Φούτμπολ Λιγκ.

(Ο Παπανικολάου σκόραρε στο τελευταία ματς της σεζόν με τον Πλατανιά επί του ΟΦΗ)

Σε 31 συμμετοχές πέτυχε τέσσερα γκολ ενώ μια χρονιά νωρίτερα με τον Πλατανιά είχε στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία ως… «Ρούκι» της ομάδας, δώδεκα συμμετοχές κι ένα γκολ επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο!!

Πέρυσι τέτοια εποχή υπήρξε ένα διάστημα όπου ο παίκτης έμεινε «μετέωρος» και στη λίστα των υπό αποχώρηση, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.

Εν τέλει συνέχισε και τα τελευταία 24ωρα δέχθηκε πρόταση από τον Πλατανιά για συνεργασία ενόψει της νέας σεζόν στην οποία ο ίδιος δεν απαντά κι αυτό στην παρούσα φάση ερμηνεύεται ως «άρνηση» έχοντας ο ίδιος στο μυαλό του το ενδιαφέρον του Πανιωνίου με εναλλακτική επιλογή την Λαμία..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.