Βέλλιος: “Χρειαζόμουν την επιστροφή στην Ελλάδα”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την επιλογή του Ατρόμητου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την επιλογή του Ατρόμητου. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλλιος: 

Για τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο: 

«Έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα, η μεταγραφή μου στη Νότιγχαμ δεν πήγε ακριβώς όπως θα ήθελα και όπως είχα υπολογίσει. Μου έδωσε φέτος μια πολύ ωραία ιδέα ο Άγγελος Χαριστέας. Μου πρότεινε τον Ατρόμητο, μου είπε ότι θα είναι καλό για την καριέρα μου καθώς αποτελεί μια επιθετική ομάδα, μια καλή ομάδα με παρουσία στην Ευρώπη, που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Είναι ένας σύλλογος που έχει όλο το πακέτο. Χρειαζόμουν και μια επιστροφή στην Ελλάδα για να πω την αλήθεια. Και κάπως έτσι προέκυψε. Ο Ατρόμητος αναζητούσε ένα φορ κι εγώ μια ομάδα με τα χαρακτηριστικά του Ατρομήτου. Κατά κάποιον τρόπο είναι σαν να με αναζήτησαν και να τους αναζήτησα»

Για το αν έχει άγχος που θα αντικαταστήσει τον Κουλούρη: 

«Όχι δεν με φορτώνει με κανένα βάρος. Είμαι πλέον σε μια ηλικία που δεν σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Παρά μόνο πως θα βοηθήσω την ομάδα. Έχω πολλή όρεξη, έρχομαι με μεγάλη δίψα να παίξω ποδόσφαιρο. Ειλικρινά η ανυπομονησία μου είναι μεγάλη για να παίξω για τον Ατρόμητο. Ξεκινάμε τώρα και σε ένα μήνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για τον Γιάννη Αναστασίου: 

«Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο προπονητής σε μια ομάδα. Ο κύριος Αναστασίου έχει παραστάσεις από το εξωτερικό, κυρίως από την Ολλανδία, κάτι που σημαίνει… επίθεση. Είναι επιθετικογενής προπονητής, φαίνεται όπου έχει δουλέψει. Και φαίνεται να κάνει καλή δουλειά στην ψυχολογία. Τις λίγες μέρες που είμαι εδώ είναι δεμένη η ομάδα, σαν μια γροθιά όλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.