Βλέπει Σοϊλέδη ο Βλάχος

Τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ διεκδικεί ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες από τον Βαγγέλη Βλάχο. Ο 21χρονος μέσος, που αγωνιζόταν πέρυσι στη Δόξα Δράμας, θέλει αν πείσει τον νέο τεχνικό της Ένωσης και να ενταχθεί στο δυναμικό των "κιτρινόμαυρων".

Τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ διεκδικεί ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες από τον Βαγγέλη Βλάχο. Ο 21χρονος μέσος, που αγωνιζόταν πέρυσι στη Δόξα Δράμας, θέλει αν πείσει τον νέο τεχνικό της Ένωσης και να ενταχθεί στο δυναμικό των “κιτρινόμαυρων”.

Αυτή είναι μία από τις ελάχιστες μεταγραφικές υποθέσεις που μπορούν να προχωρήσουν, καθώς στην ΑΕΚ δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πώς θα πορευθούν και χρειάζονται χρόνο. Αυτό που “καίει” σε πρώτη φάση τους ανθρώπους της ομάδας είναι οι αποχωρήσεις, που είναι, ωστόσο, εξίσου δύσκολες, αφού δεν υπάρχει το απαραίτητο ρευστό στα ταμεία του συλλόγου.

Κοντά στο “αντίο”, πάντως, βρίσκεται ο Παναγιώτης Λαγός. Η διοίκηση έδωσε έγγραφη άδεια στον ποδοσφαιριστή να διαπραγματευθεί με ομάδες του εξωτερικού και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρχουν εξελίξεις, καθώς το ενδιαφέρον είναι δεδομένο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.