Στα άκρα Άρης και Αστέρας Τρίπολης

Η κόντρα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης για την συνέχεια του αγώνα της 28ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε.
Δημοσίευση: 18/04/2012 - 15:55

Η κόντρα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης για την συνέχεια του αγώνα της 28ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε. Στην εκδίκαση της έφεσης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, οι δυο πλευρές προσπάθησαν με κάθε τρόπο να προβάλουν τα επιχειρήματά τους, με την πλευρά των Αρκάδων για κάνει λόγο για παρασκήνιο. Η απόφαση θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Ο Άρης παρουσίασε τους Αλέξη Κούγια και Βασίλη Κοντοβαζαινίτη στην εκδίκαση της υπόθεσης. Ο Κοντοβαζαινίτης τόνισε: «Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ήταν απροετοίμαστος κι έκανε την έφεση μόνο και μόνο λόγω του θορύβου που προκλήθηκε. Ζητά την κεφαλή μας επί πίνακι, χωρίς να λέει πού υπήρξε λάθος στη διακοπή».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Υπάρχει αοριστία στην έφεση. Δεν μπορεί να υπάρξει διακοπή του αγώνα γιατί δεν υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια. Η κα. Κουρομπίλια αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο, ενώ ο κ. Τριτσώνης από το άγχος του να διακόψει τον αγώνα δεν εφάρμοσε τον κανονισμό και δεν ζήτησε από τον τέταρτο διαιτητή να αντικαταστήσει τη βοηθό. Αμφισβητούμε ότι υπήρχε έστω και ελαφρύς τραυματισμός της κα. Κουρομπίλια. Υπάρχει ηθοποιίστικη συμπεριφορά από την πλευρά της. Υποπτευόμαστε γιατί μπορεί να το έκανε, αλλά δεν μπορούμε να το αποδείξουμε. Υπάρχει τραυματίας που δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο για να γίνει καλά; Υπάρχει σκοτεινό παρασκήνιο γύρω από αυτή την υπόθεση, επειδή την 30η αγωνιστική παίζουν ο Άρης με την Κέρκυρα. Θέλουν ο Άρης να είναι αδιάφορος για να σωθεί η Κέρκυρα. Υπήρξε συνομιλία του Μποροβήλου με τον Λυράκη που ακούγονται να καθορίζουν τα αποτελέσματα αγώνων. Ο Αστέρας δεν θέλει τον αγώνα με τον Άρη για τον ίδιο, αλλά τον θέλουν άλλοι».

Από την αντίπερα όχθη, οι Αρκάδες είχαν μαζί τους, πέρα από τον δικηγόρο, Αργύρη Λιβά και τον Βασίλη Γκαγκάτση. Ο δικηγόρος των Αρκάδων τόνισε: «Υπάρχει σωματικός και ψυχικός τραυματισμός. Είναι απολύτως σωστή η διακοπή. Είναι πάγια τακτική στο εξωτερικό οι αγώνες να διακόπτονται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Επίσης, ο Στέργιος Σουροβίκης, από την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: «Δεν προκύπτει από πουθενά ότι χρειάζεται να είναι σοβαρός ένας τραυματισμός για να διακοπεί το ματς. Αν της πέταγαν γιαούρτια θα έπρεπε να πηγαίνει κάθε λίγο να αλλάζει μπλούζα; Η κρίση του διαιτητή είναι ανέλεγκτη στο θέμα της διακοπής και η απόφασή του είναι οριστική. Αναφέρει επακριβώς του λόγους της διακοπής. Μπορεί να διακόψει τον αγώνα ακόμη και για ψυχικό τραυματισμό. Ο Αστέρας έχει κίνητρο για το ματς με τον Άρη. Δεν τον θέλει για άλλους λόγους».