“Τράβηξε” 45άρι με Μίσιτς ο ΠΑΟΚ

Ο Μίσιτς νίκησε τον Σωτηρίου και ο ΠΑΟΚ έφυγε με σπουδαίο τρίποντο από το Ηράκλειο. 1-0 τον ΟΦΗ, 45 ματς αήττητος. Ωραίος ρυθμός, πολλές κλασικές ευκαιρίες, εξαιρετικός Σωτηρίου για τους Κρητικούς στην πρώτη εντός έδρας ήττα.

Ο Μίσιτς νίκησε τον Σωτηρίου και ο ΠΑΟΚ έφυγε με σπουδαίο τρίποντο από το Ηράκλειο. 1-0 τον ΟΦΗ, 45 ματς αήττητος. Ωραίος ρυθμός, πολλές κλασικές ευκαιρίες, εξαιρετικός Σωτηρίου για τους Κρητικούς στην πρώτη εντός έδρας ήττα.

Με τον ΠΑΟΚ να πιέζει ψηλά και να δυσκολεύει τη γρήγορη ομάδα του Σίμου στην από πίσω ανάπτυξη στην πρώτη πάσα άρχισε το ματς. Καλός ρυθμός και κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν από τη στιγμή που ο χωρίς Μεγιάδο (και με Κουτρουμπή αντικαταστάτη) ΟΦΗ έβγαλε τη μπάλα επιτυχώς από το αμυντικό τρίτο και αναπτύχθηκε με καλή μετάβαση στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο Σεμέντο με ωραίο σουτ στο 15’ και ο Ναμπί στο 16΄απειλούν για τον ΟΦΗ στο πρώτο μέρος, εντυπωσιακές  αποκρούσεις του τερματοφύλακα Σωτηρίου στο πλασέ του Λημνιού μετά από καταπληκτική πάσα του Μίσιτς στο 22’, στην κεφαλιά του Ελ Καντουρί στο 26’ και στο σουτ του Μπίσεσβαρ στο 36’ συνθέτουν το σκηνικό των κλασικών φάσεων, οι περισσότερες για τον ΠΑΟΚ. Μεγάλο ματς ο Δημήτρης Σωτηρίου.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό σουτ του Μίσιτς στο 56’ από πάσα του Λημνιού, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είχε κλασικές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ με Μπίσεσβαρ  στο 80’ και Ελ Καντουρί στο 77’, αλλά ο Σωτηρίου κράτησε το αποτέλεσμα στα επίπεδα του 1-0. Ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρους, έβγαλε πολλές φάσεις για γκολ, απέναντι στον ΟΦΗ που δεν κράτησε μπάλα και δεν απείλησε τον Ζίβκοβιτς για να φτάσει στην ισοφάριση, σε ματς ελεγχόμενου ρυθμού για τους Θεσσαλονικείς στο δεύτερο ημίχρονο.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής (Στάικος 83’), Νέιρα, Ναμπί (Μάνος 73’), Σεμέντο, Τσιλιανίδης (Φελίπε 83’), Φιγκεϊρέντο

ΠΑΟΚ: Zίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντάγκλας, Μίσιτς, Λημνιός, Ελ Καντουρί (Βιεϊρίνια 76’), Μπίσεσβαρ (Εσίτι 87’), Σφιντέρσκι (Άκπομ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.