“Χάθηκε” η μπάλα στη Λάρισα! Σπουδαία ανατροπή η ΑΕΛ! (vids)

Στο καλύτερο ματς της εφετινής σεζόν, η ΑΕΛ και ο ΟΦΗ δίδαξαν... ποδόσφαιρο και οι "βυσσινί" έκαναν μια σπουδαία ανατροπή, επικρατώντας με 3-2 των Κρητικών, αν και βρέθηκαν στο 7ο λεπτό να χάνουν με 2-0! 

Στο καλύτερο ματς της εφετινής σεζόν, η ΑΕΛ και ο ΟΦΗ δίδαξαν… ποδόσφαιρο και οι “βυσσινί” έκαναν μια σπουδαία ανατροπή, επικρατώντας με 3-2 των Κρητικών, αν και βρέθηκαν στο 7ο λεπτό να χάνουν με 2-0! Σπουδαίο παιχνίδι, εξαιρετικό θέαμα και από τις δύο ομάδες και εκπληκτικά γκολ, σε ένα ματς – διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα! 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ΑΕΛ και έβαλαν δύο γρήγορα γκολ με τον Σεμέντο στο 3ο λεπτό και τον Τσιλιανίδη στο 7ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν αρχικά με τον Μόρα στο 14΄, ισοφάρισαν με τον Μιλοσάβλιεβιτς στο 68′ και έκαναν την ανατροπή με τον Ντάουντα στο 79′ 

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προτίμησε το 1-3-5-2 και τον Κρίστινσον στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ στην αμυντική τριάδα ήταν οι Μπράλιτς, Μόρας και Μιχαήλ. Στη δεξιά πλευρά έπαιξε ο Μπέρτος, στην αριστερή ο Στάνκοβιτς, αμυντικά χαφ ήταν οι Κάτσε και Σεσέροβιτς, ο Μιλοσάβλιεβιτς επιτελικός μέσος και στην επίθεση της ομάδας της Λάρισας οι Ουάρντα και Νούνιτς.

Ο Γιώργος Σίμος παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 1-4-2-3-1. Ο Γουάλι υπερασπίστηκε την εστία των Κρητικών, στην άμυνα έπαιξαν οι Κοροβέσης (αριστερά), Γιαννούλης (στόπερ), Κουτρουμπής (στόπερ) και Μαρινάκης (δεξιά), ενώ αμυντικά χαφ ήταν οι Σακόρ και Νάστος. Στην αριστερή πτέρυγα έπαιξε ο Σεμέντο, στη δεξιά ο Τσιλιανίδης, ο Ναμπί είχε ελεύθερο ρόλο και ο Φιγκεϊρέντο στην κορυφή της επίθεσης. 

“Μαγεία” στον Κάμπο

“Εκρηκτική” ήταν η εκκίνηση στο παιχνίδι, με τον ΟΦΗ να μπαίνει εντυπωσιακά στο ματς με δύο γρήγορα γκολ! 

Στο 1ο λεπτό η ΑΕΛ απείλησε με ατομική προσπάθεια και σουτ του Νούνιτς, ενώ στο 3ο λεπτό οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με ένα γκολ που θα μνημονεύεται για αρκετά χρόνια. Μετά από βολέ του Γουάλι, ο Σεμέντο έκανε το πλασέ στην κίνηση αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα. 

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και προλάβει η ΑΕΛ να… συνέλθει από το σοκ, ήρθε και δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους. Στο 7ο λεπτό ο Τσιλιανίδης έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και με σουτ σκόραρε το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ. 

Στο 10ο λεπτό, οι Κρητικοί έχασαν σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά του Κουτρουμπή, ενώ στο 14ο λεπτό η ΑΕΛ μείωσε σε 2-1. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, ο Μόρας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γουάλι και έκανε το 2-1, ενώ έγινε παράλληλα ο τέταρτος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας. 

Ο Μπέρτος στο 16ο λεπτό ήταν άστοχος στο σουτ που έκανε στην κίνηση, ενώ ο Κρίστινσον μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Ναμπί στο 30ο λεπτό. 

Η ΑΕΛ έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα στα επόμενα λεπτά, ωστόσο και τις δύο φορές δεν κατοχυρώθηκαν τα γκολ. Αρχικά στο 34′ ο Ουάρντα έκανε εκπληκτικό σουτ και σκόραρε, ωστόσο με την εξέταση της φάσης στο VAR ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε πως υπήρχε offside στην αρχή, ενώ στο 40ο λεπτό ο Νούνιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο και αυτός υποδείχθηκε εκτός θέσης. 

Έγινε η ανατροπή

Με επιθετική διάθεση μπήκε στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ, αναζητώντας την ανατροπή στα δεδομένα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν τους Κρητικούς που φάνηκαν να επιθυμούν περισσότερο να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ και κατάφεραν να φέρουν τα… πάνω – κάτω! 

Στο 68ο λεπτό, ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη, άλλαξε τροχιά και μπήκε στα δίχτυα του ΟΦΗ. Με αυτόν τον τρόπο η ΑΕΛ ισοφάρισε, ενώ οι Θεσσαλοί επέμειναν, πίεσαν τον ΟΦΗ και πέτυχαν την ανατροπή στο 79ο λεπτό. Μετά από εξαιρετική πάσα του Ουάρντα, ο Ντάουντα πήρε τη μπάλα, έκανε το σουτ και το 3-2 για την ΑΕΛ, ενώ μετά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των “βυσσινί” ξέσπασε και έβαλε τα κλάματα. 

ΑΕΛ – ΟΦΗ  3-2

Σκόρερ: 14′ Μόρας, 69΄ Μιλοσάβλιεβιτς, 79΄ Ντάουντα – 3′ Σεμέντο, 7′ Τσιλιανίδης
Κίτρινες κάρτες: 43′ Κάτσε, 53΄ Μπράλιτς, 90′ Στάνκοβιτς – 27′ Τσιλιανίδης, 63′ Γουάλι, 65΄ Γιαννούλης
Κόκκινη κάρτα: –

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί:Μεϊντάνας (Αχαΐας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής:Μαλούτας (Ημαθίας)

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Κάτσε (82′ Άντονι), Μπράλιτς (62′ Ασούμπρε), Νούνιτς (76΄Ντάουντα), Στάνκοβιτς

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Γουάλι, Σακόρ (74΄Στάικος), Κουτρουμπής, Νάστος, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Κοροβέσης (81′ Μάνος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.