Επιστροφή Σεμέδο - Τι έκανε τη διαφορά!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι θηρίο στο κλουβί και ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του. Τι ήταν αυτό που βοήθησε τον Πορτογάλο αμυντικό να επιστρέψει τάχιστα.
Δημοσίευση: 11/09/2019 - 10:18
Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports πριν το ματς με την ΑΕΛ, είχε προαναγγήλει γρήγορη επιστροφή του Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε. Ο Σεμέδο επιστρέφει στη δράση σε χρόνο ρεκόρ, αφήνοντας με ανοικτό το στόμα τους συμπαίκτες του, καθώς μερικοί από αυτούς δεν πίστευαν πως ο Πορτογάλος όντως θα ξεκινήσει τρέξιμο, αλλά πως πρόκειται για... πλάκα. 

Ο Σεμέδο λοιπόν θέτει υποψηφιότητα για το ματς με την Τότεναμ, ενώ θα είναι απόλυτα έτοιμος για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έλεγαν πως η ταχεία ανάρρωση του Σεμέδο δεν οφείλεται μόνο στο "γερό σκαρί" του 26χρονου αμυντικού, αλλά και στην εξαιρετική του ψυχολογία. Ο Σεμέδο είναι αρκετά ισορροπημένος ψυχοπνευματικά και αυτό τον βοήθησε να ξεπεράσει ακόμα πιο γρήγορα το πρόβλημα που αντιμετώπισε.