Πρώτη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης

Το καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο της ομάδας της Αρκαδίας ήταν αρκετό για να φέρει τη νίκη 2-1 απέναντι στον Ατρόμητο ο οποίος άργησε να ξυπνήσει. Ο Μαρκ Φερνάντεθ πέτυχε τα γκολ της νίκης. Μείωσε ο Ρισβάνης για τους Περιστεριώτες.

Το καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο της ομάδας της Αρκαδίας ήταν αρκετό για να φέρει τη νίκη 2-1 απέναντι στον Ατρόμητο ο οποίος άργησε να ξυπνήσει. Ο Μαρκ Φερνάντεθ πέτυχε τα γκολ της νίκης. Μείωσε ο Ρισβάνης για τους Περιστεριώτες.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Αστέρας είχε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην Ξάνθη. Εκτός έμειναν οι Αντζουλάς, Μπαράλες και αγωνίστηκαν Κώτσιρας και Χάουρεγκι. Έπαιξε 4-4-2 με τερματοφύλακα τον Παπαδόπουλο… στην άμυνα με τους Κώτσιρα, Πασαλίδη, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ… στο κέντρο οι Ριέρα, Μουνάφο, Καπίγια, Μαρκ Φερνάντεθ και στην επίθεση Λουίς Φερνάντεθ και Χάουρεγκι.

Ο Ατρόμητος είχε μόνο μια αλλαγή στην ενδεκάδα του. Στην θέση του τερματοφύλακα με τον Μανδά να αντικαθιστά τον Θεοδωράκη. Έπαιξε 4-3-3 με τον Μανδά στην εστία… στην άμυνα τους Νάτσο, Γούτα, Ρισβάνη, Κατράνη… στο κέντρο οι Μάντσον, Καχίλα, Χαρίσης και μέσο-επιθετικά οι Μανούσος, Ρόζα και Βέλλιος.

Δύο γκολ πρώτο ημίχρονο και λίγα ήταν!

Ο Αστέρας μπήκε δυναμικά και στα πρώτα έξι λεπτά σκόραρε δις με τον Μαρκ Φερνάντεθ ουσιαστικά προ κενής εστίας να πετυχαίνει ίσως τα δυο πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. 

Εντυπωσιακό το γεγονός ότι με τον Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο ο Ατρόμητος δεν δέχτηκε ποτέ γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο των αγώνων του. Φέτος έχει δεχτεί ήδη τέσσερα σε τέσσερα ματς. 

Ο εφιάλτης δεν τελείωσε όμως εκεί για τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Ο Λουίς Φερνάντεθ νικήθηκε από τον Μανδά σε τετ-α-τετ στο 13ο λεπτό και είχε δοκάρι με φοβερό σουτ του Ριέρα στο 18ο λεπτό!

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε αλλαγή για να διορθώσει κάπως τα πράγματα. Έφυγε από το γήπεδο ο Καχίλα και μπήκε ο Μπαένα στο 21ο λεπτό. Για λίγα λεπτά ο ρυθμός έπεσε και ο Ατρόμητος ισορρόπησε. 

Μετά το ημίωρο όμως άρχισε και πάλι να απειλεί ο Αστέρας. Χαμένο τετ-α-τετ από τον Μαρκ Φερνάντεθ στο 33’… Χαμένο τετ-α-τετ από τον Λουίς Φερνάντεθ στο 34’… και δοκάρι του Λουίς Φερνάντεθ στο 43ο λεπτό σε άλλο ένα τετ-α-τετ.

Ο εφιάλτης τελείωσε με το σφύριγμα της λήξης του κυρίου Βάτσιου και με το σκορ μόλις στο 2-0 για τους Αρκάδες. 

Ξύπνησε ο Ατρόμητος

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με δεύτερη αλλαγή του Γιάννη Αναστασίου και πάλι στο κέντρο με τον νεαρό Νταβιώτη να αντικαθιστά τον Μάντσον. 

Η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ήταν για τον Αστέρα με ωραίο σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ πάνω από την εστία αλλά από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος ξύπνησε.

Με την πρώτη τελική εντός εστίας μείωσε με κεφαλιά του Ρισβάνη στο 51′ από κόρνερ του Κατράνη και είχε κι άλλες φάσεις με Μανούσο (56′) και Ρόσα (59′) οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Παπαδόπουλο. 

Ο Αστέρας ηρέμησε μετά το 65ο λεπτό. Κράτησε καλύτερη την μπάλα και προσπάθησε να απειλήσει ξανά, τα κατάφερε με τον Μαρκ Φερνάντεθ (71′) αλλά ήταν άστοχος. Ο Ατρόμητος απάντησε με κεφαλιά του Μανούσου που έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος (72′) και το φινάλε ήταν προφανές ότι θα έχει ένταση.

Οι γηπεδούχοι δεν κλείστηκαν αλλά έγιναν πιο προσεκτικοί αμυντικά. Το ματς έκλεισε με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω αλλά να μην γίνονται σημαντικές ευκαιρίες.

Ο Αστέρας πέτυχε την πρώτη νίκη του και μετέφερε το πρόβλημα στον Ατρόμητο που ακόμη δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. 

Αστ. Τρίπολης : Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ – Ριέρα (76′ Κρέσπι), Μουνάφο, Καπίγια (65′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ – Λουίς Φερνάντεθ (86′ Ιγκλέσιας), Χάουρεγκι

Ατρόμητος : Μανδάς – Νάτσος, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης – Μάντσον (46′ Νταβιώτης), Καχίλα (21′ Μπαένα), Χαρίσης – Μανούσος, Ρόζα (89′ Γιακουμάκης), Βέλλιος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.