Συμφωνία με Μπορντό για Μαντσίνι ο Άρης!

Οι "κίτρινοι" τα βρήκαν με τη γαλλική ομάδα για την απόκτηση του Αργεντίνου πλάγιου επιθετικού και προχωρούν στην απόκτησή του
Δημοσίευση: 18/08/2019 - 22:06
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επανήλθε δυνατά στο προσκήνιο για τον Άρη εδώ και λίγες ημέρες και έπαιζε σχεδόν χωρίς... αντίπαλο μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα (18/8) το απόγευμα, λοιπόν, οι "κίτρινοι" τα βρήκαν σε όλα με την Μπορντό, όπου ανήκει ο Αργεντίνος πλάγιος επιθετικός για τη μεταγραφή του και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά για να ντυθεί στα κίτρινα.

Το θέμα Μαντσίνι είχε απασχολήσει και στις αρχές του καλοκαιριού τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Τότε ο γαλλικός σύλλογος ήθελε ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ για να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή. Οι απαιτήσεις κρίθηκαν υπερβολικές από πλευράς Άρη. Με το πέρασμα του χρόνου, ο Μαντσίνι έφτασε να μην υπολογίζεται από τη γαλλική ομάδα και ήταν εκτός αποστολής στο χθεσινό αγώνα με τη Μονπελιέ. Οι "κίτρινοι", λοιπόν, πήραν θετική απάντηση σήμερα στη νέα πρόταση που κατέθεσαν, η οποία σαφώς είναι χαμηλότερη από τις αρχικές απαιτήσεις των Γάλλων, και απομένουν τα τυπικά για να κλείσει η μεταγραφή.