Δεν ανατρέπεται το πλάνο

Η μη χορήγηση άδειας από την ΕΠΟ προκάλεσε προβληματισμό στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν ανέτρεψε το πλάνο σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Η μη χορήγηση άδειας από την ΕΠΟ προκάλεσε προβληματισμό στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν ανέτρεψε το πλάνο σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας δεν έκανε την Παρασκευή δεκτή την έφεση των Ηπειρωτών και δεν τους χορήγησε άδεια, κάτι που σημαίνει πρακτικά πως ο σύλλογος μπορεί να αποκτήσει όσους παίκτες κάτω των 24 ετών θέλει, μέχρι τρεις άνω των 24 ετών, καθώς και να προβεί σε δύο ανανεώσεις με παίκτες άνω των 24 ετών.

Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ναι μεν εμφανίζεται προβληματισμένη καθώς θεωρεί πως ο φάκελος που κατέθεσε ήταν πλήρης, ωστόσο η μη παροχή άδειας δεν αλλάζει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ο Γιάννης Πετράκης είχε ήδη αναφερθεί πως δεν χρειάζονται πολλές προσθήκες και αυτές που θα γίνουν θα είναι πιθανότατα νεαρών παικτών, κάτι που σημαίνει πως το πλάνο δεν επηρεάζεται ουσιαστικά.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο του Σαββάτου, ο σύλλογος δεν αναμένεται να προσφύγει στο CAS όπως έκανε πέρσι, καθώς οι ελπίδες δικαίωσης θα ήταν λίγες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.