Εν αναμονή της συνάντησης κορυφής

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ, όπου θα τεθεί επί τάπητος ο μετεγγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρολεύκων».

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ, όπου θα τεθεί επί τάπητος ο μετεγγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρολεύκων». Ο Ισπανός τεχνικός θα καταθέσει στον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών τα αιτήματά του για την ενίσχυση του ρόστερ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα συζητηθεί και το μέλλον ορισμένων παικτών που βρίσκονται ήδη στου Ρέντη.

Στόχος της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι η δημιουργία μιας ομάδας, η οποία θα διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα, θα προσπαθήσει να κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος, ενώ θα στοχεύει σε μια ευρωπαϊκή πορεία, τουλάχιστον αντάξια με την εφετινή. Και οι δυο πλευρές επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής θέμα αποχώρησης του Ισπανού τεχνικού.

Ο Μίτσελ θα έχει τις επόμενες ημέρες να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, στα φιλικό με τον Πανιώνιο στις 25 Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και σε αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό στις 29 του ίδιου μήνα. Μετά από αυτά τα φιλικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν την καλοκαιρινή τους άδεια.

Παράλληλα, ο Μίτσελ θα ενημερωθεί αναλυτικά και για την παρουσία των δανεικών παικτών του Ολυμπιακού, καθώς δεν αποκλείεται ορισμένοι από αυτούς να επιστρέψουν στου Ρέντη τη νέα σεζόν, τουλάχιστον για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Εκεί θα αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός, ποιοι θα παραμείνουν μαζί του για τη νέα σεζόν και ποιοι θα αποχωρήσουν είτε και πάλι ως δανεικοί, είτε με κανονικές μετεγγραφές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.