Βεργέτης: «Δεν νικήσαμε δίκαια» (video)

Μετά την αναμέτρηση στο Αγρίνιο οι δύο τεχνικοί παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Μάκη Χάβο να τονίζει ότι ο διαιτητής δεν έπραξε σωστά στη φάση του 90ου λεπτού ενώ ο Στάικος Βεργέτης με τη σειρά του δήλωσε ότι η ομάδα του δεν νίκησε δίκαια.

Μετά την αναμέτρηση στο Αγρίνιο οι δύο τεχνικοί παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Μάκη Χάβο να τονίζει ότι ο διαιτητής δεν έπραξε σωστά στη φάση του 90ου λεπτού ενώ ο Στάικος Βεργέτης με τη σειρά του δήλωσε ότι η ομάδα του δεν νίκησε δίκαια.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Βεργέτης: Για την εικόνα του αγώνα: «Περιοριστήκαμε σε αμυντικό ρόλο. Κρατήσαμε την μπάλα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε. Κάναμε δύσκολη τη ζωή μας, αφού δεν βάλαμε το πέναλτι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία κάνει καλές εμφανίσεις, αλλά δεν παίρνει αποτέλεσμα».

Για τους λόγους που δεν έπαιξε επιθετικά ο Αστέρας: «Η φιλοσοφία μας είναι ίδια. Να κρατάμε μπάλα, να παίξουμε δημιουργικό και αποτελεσματικό επιθετικά ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς κάθε Κυριακή να το κάνεις. Το κάναμε με τον Εργοτέλη και χάσαμε. Και στα δύο παιχνίδια στήσαμε την ομάδα και τον αγώνα κατά τον ίδιο τρόπο».

Για το αν κέρδισε δίκαια ο Αστέρας: «Το αποτέλεσμα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν είναι δίκαιο βάσει της εικόνας μας. Άλλωστε, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Εμείς καλό θα ήταν να σκοράραμε και στο πέναλτι. Δικαιούταν κάτι καλύτερο ο Παναιτωλικός, αλλά εμείς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί».

Για το αν θα κάνει αλλαγές στους επόμενους αγώνες: «Πρέπει να εμπλουτίσουμε το ρόστερ με νέα παιδιά. Το έχουμε κάνει. Υπάρχει και το κίνητρο να μη μας φύγουν οι άλλοι αντίπαλοι στα πλέι οφ. Αυτός ο λόγος μας κάνει να κάνουμε συγκρατημένα κάποιες αλλαγές».

Χάβος: «Στο πρώτο μισάωρο ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν κάναμε τις ίδιες ευκαιρίες. Η ομάδα της Τρίπολης είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερα. Από μία στημένη φάση μείναμε πίσω στο σκορ.

Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε με τον Καμαρά κι αν εφαρμοζόταν ο κανονισμός, θεωρώ πως θα είχαμε πιθανότητες να ισοφαρίσουμε με ένα πέναλτι που ήταν καθαρό. Με τα “αν” στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται τίποτα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και συνεχίζουμε την προσπάθεια», ήταν τα λόγια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.