Τούμπα για το ρεκόρ

Δεύτερη ευκαιρία για τη δημιουργία ενός νέου ρεκόρ στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει την Κυριακή ο Ολυμπιακός.

Δεύτερη ευκαιρία για τη δημιουργία ενός νέου ρεκόρ στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει την Κυριακή ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση νίκης επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα τότε θα γράψουν με «χρυσά» γράμματα το όνομά τους στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ. Γιατί; Γιατί η «μαθηματική» κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του θα σημάνει και το πιο γρήγορο πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα καταρρίψει το δικό του ρεκόρ, που έθεσε μόλις πριν από ένα χρόνο. Πέρυσι, στις 10 Μαρτίου με το 3-0 επί της ΑΕΚ εξασφάλισε το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του 5 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής χρονιάς.
 
«Ερυθρόλευκο» χρώμα έχει το αμέσως προηγούμενο πιο γρήγορο πρωτάθλημα.  Μάλιστα εξασφαλίστηκε και πάλι μετά από νίκη επί της ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αυτή τη φορά με το εμφατικό 6-0 επί της «Ένωσης» στις 20 Μαρτίου του 2011 και ενώ απέμεναν ακόμα 3 στροφές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
 
Για να κλείσουμε την τριάδα των πιο γρήγορων πρωταθλημάτων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, γυρίζουμε το χρόνο στη σεζόν 2008-09. Πρωταθλητής και πάλι ο Ολυμπιακός, ο οποίος στην πρώτη χρονιά του Ερνέστο Βαλβέρδε, κατέκτησε τον τίτλο στις 22 Μαρτίου μέσα στη Νέα Σμύρνη, με το 3-2 επί του Πανιωνίου με 3 αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν 2008-09.
 
Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και «μαθηματικά» το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, 6 στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ και να θέσει ένα νέο «ερυθόλευκο» ρεκόρ; Η απάντηση στις 19:30, σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports 1 και το Novasports 1 HD και φυσικά σε Live κάλυψη και από το Novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.