ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-1: Νίκησε και προσπέρασε

Ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα play off ο ΠΑΟΚ με τα γρήγορα γκολ που πέτυχε στα πρώτα λεπτά των δυο ημιχρόνων να διευκολύνουν πολύ το έργο του.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού αφού στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα προηγήθηκε από εκτέλεση φάουλ του Σβαμπ και ωραίο σουτ με το αριστερό του Ζίβκοβιτς μέσα από την περιοχή, μόλις στο 3ο λεπτό του ματς.

Στην συνέχεια του αγώνα και πάλι οι γηπεδούχοι που είχαν καλύτερο ρυθμό δημιούργησαν προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Αθανασιάδη με τους Ζίβκοβιτς και Σβαμπ χωρίς όμως να προκύψει κάποια μεγάλη ευκαιρία από αυτές. 

Οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά στο 30ο λεπτό με τον Σφιντέρσκι μετά από γύρισμα του Ελ Καντουρί, ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς είδε την φάση ξανά στο VAR και ακύρωσε το γκολ για αντικανονική χρησιμοποίηση του χεριού στο κοντρόλ της μπάλας από τον Μαροκινό.

H AEK μπήκε για πρώτη φορά στην περιοχή του ΠΑΟΚ στο 42 με ένα σουτ του Ολιβέιρα το όποιο έφυγε έξω, για να ακολουθήσει ένα ακόμα του Σιμάνσκι εκτός περιοχής αρκετά άστοχο με την ίδια κατάληξη, ενώ είχε μεσολαβήσει μια κεφαλιά του Κρέσπο για τους γηπεδούχους μετά από εκτέλεση φάουλ του Σβαμπ χωρίς όμως καμία από αυτές τις στιγμές να απασχολήσουν ουσιαστικά τους δυο τερματοφύλακες.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Μάνταλο να τροφοδοτεί με εξαιρετική ασίστ τον Ολιβέιρα και ο τελευταίος να μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ να φέρνει το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως ακριβώς το πρώτο δηλαδή με γκολ, αλλά αυτή τη φορά το βρήκε ακόμα γρηγορότερα στο πρώτα 16 δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους. Ο Σφιντέρσκι εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Τζόλη από τα πλάγια στην περιοχή της ΑΕΚ και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει την κατοχή της μπάλας και να πιέσει την ομάδα του Γκαρσία δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές με τους Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα χωρίς όμως να βρει μέσα από αυτές το γκολ της ισοφάρισης.

Ο ΠΑΟΚ είχε και αυτός τις δικές του στιγμές εκμεταλλευόμενος τους ανοιχτούς χώρους που προέκυπταν με τους Τζόλη και Ελ Καντουρί να είναι πρωταγωνιστές, αλλά την κορυφαία στιγμή την είχε ο Κρμέντσικ με το σουτ του οποίου να φεύγει αουτ από πλεονεκτική θέση.

Η ΑΕΚ είχε ανέβει και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης με αποτέλεσμα να υπάρξουν και πάλι ανοιχτοί χώροι τους οποίους εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ και σε μια αντεπίθεση με δημιουργό τον Κρμέντσικ και εκτελεστή τον Ζίβκοβιτς έκανε το 3-1 στο 89ο λεπτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο δύο ενδεκάδες:

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σβάρνας, Λάτσι, Μπακάκης, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Ολιβέιρα και Ανσαριφάρντ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.