Μαρτίνς: “Ήταν αγωνιστικός χώρος για… πατινάζ” (vid)

Κάκιστο από πλευράς ποιότητας χαρακτήρισε το ντέρμπι ο Πέδρο Μαρτίνς, εκφράζοντας πολλά παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Κάκιστο από πλευράς ποιότητας χαρακτήρισε το ντέρμπι ο Πέδρο Μαρτίνς, εκφράζοντας πολλά παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως τόσο οι ποδοσφαιριστές του, όσο και εκείνοι της ΑΕΚ δεν γινόταν να παίξουν ποδόσφαιρο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο και απέδωσε τη βελτιωμένη εικόνα των “ερυθρόλευκων” στο δεύτερο ημίχρονο στην είσοδο των Φορτούνη Καμαρά και στη μείωση των λαθών.

“Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει με πατινάζ, επικίνδυνος και έπεφταν συνέχεια οι παίκτες και ήταν επικίνδυνος για αυτούς. Στην επανάληψη είχαμε φάσεις και βελτίωση στον τρόπο που παίξαμε, αλλά γενικά ήταν κακό παιχνίδι λόγω του αγωνιστικού χώρου“, ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαρτίνς στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Για το αν η είσοδος Καμαρά – Φορτούνη βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο: “Η εικόνα βελτιώθηκε και από τους Καμαρά – Φορτούνη αλλά και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλύτερα. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έπαιξαν κλειστά για να κρατήσουν το μηδέν στην επανάληψη όμως έγιναν φάσεις”.

Για τα ατομικά λάθη των παικτών του και αν προήλθαν από τον αγωνιστικό χώρο: “Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα λάθη μας. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για αυτό όλοι έκαναν τόσα πολλά λάθη. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και πιστεύω μέχρι το τέλος θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.