Σνάουτσνερ: “Μας πονάει η ήττα από την Αϊντχόφεν” (vid)

Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία τόνισε την απογοήτευση που έφερε στην ομάδα του ΠΑΟΚ το χαμένο ματς στην Ολλανδία, και ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα της Λαμίας την οποία θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και στον Ευγένιο Δαδαλιάρα για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα που είναι απέναντι στην Λαμία ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα που προηγήθηκε από την Αϊντχόφεν για το Europa League.

ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε σε κάποια τεχνικά λάθη που έγιναν και είχαν ως αποτέλεσμα αυτό τον κακό αποτέλεσμα στην Ολλανδία,ενώ επισήμανε επίσης ότι ο αγώνας που ακολουθεί για το πρωτάθλημα θα είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό και ότι το μυαλό της ομάδας του θα πρέπει να είναι εκεί.

Επίσης μεταξύ άλλων τόνισε ότι το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει,πάντα θα επιζητούν τις νίκες και θα πρέπει να αφήνουν καρδιά και ψυχή στον αγωνιστικό χώρο για να το πετύχουν αυτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.