Ολυμπιακός-Ατρόμητος: 2-5 Φιλική πεντάρα στο Ρέντη

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ρέντη, ο αποτελεσματικός Ατρόμητος επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 5-2.

Ολυμπιακός και Ατρόμητος δοθείσης της ευκαιρίας από τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, αναμετρήθηκαν σε φιλικό που έγινε στις εγκαταστάσεις των “ερυθρόλευκων” στο Ρέντη. Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι ήταν αποτελεσματικοί και επικράτησαν με σκορ 5-2, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να “κρεμάει” τον Σα από το κέντρο του γηπέδου έχοντας δει τον Πορτογάλο εκτός εστίας μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός πίεζε συνεχώς ψηλά, είχε ευκαιρίες με τον Μπα, αλλά σε μια αντεπίθεση ο Ενσικουλού βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών και έκανε το 2-0 για τους Περιστεριώτες.

Στο 38′ ο Εμβιλά είχε ευκαιρία να μειώσει αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Ο Ολυμπιακός πάντως μείωσε με πέναλτι του Βαλμπουενά στο 41′, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Τομάσεβιτς με κεφαλιά έκανε το 3-1 για τον Ατρόμητο. 

Στο 50′ ο Πέπε είχε σπουδαία ευκαιρία, αλλά στο 58′ και πάλι με στημένη μπάλα, ο Ολυμπιακός μείωσε σε 3-2 χάρη σε όμορφη εκτέλεση φάουλ του Πέπε. Στο 74′ ύστερα από νέα γρήγορη μετάβαση των φιλοξενούμενων ο Μανούσος έκανε το 4-2, ενώ στο 86′ ο νεαρός Ζάννης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-2. Στο 88′ είχε δοκάρι ο Σουντανί. 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (84′ Καραργύρης), Ραφίνια (58′ Ανδρούτσος), Μπα, Χριστοφιλόπουλος (71′ Νικόλης), Χολέμπας (45′ Κίτσος), Εμβιλά (71′ Μπέλιτς), Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Βαλμπουενά (58′ Τσάβος), Σουντανί.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Γκαλβάο, Χαρίσης (46′ Γκάλο), Μουνίθ (46′ Ούμπιντες), Νάτσος (46′ Ραμπέγιο), Νταβιώτης (46′ Οικονομίδης), Στρούγγης (80′ Ζάννης), Τομάσεβιτς (80′ Αθανασίου), Ενσικουλού (46′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (58′ Μανούσος), Μάτιτς (46′ Τριμμάτης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.