Μπαγκαλιάνης: “Πετάχτηκα από τη χαρά μου!” (vid)

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης περιέγραψε στη NOVA πώς ένιωσε, όταν πληροφορήθηκε ότι το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό ψηφίστηκε ως καλύτερο - Τι είπε για τη νέα γενιά παικτών

Πρωταγωνιστής σε ένα γεγονός που σπανίζει έγινε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του Άρη, που κάνει τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα πλέι οφ της Super League 1 την τρέχουσα σεζόν, όχι μόνο σκόραρε το πρώτο του γκολ στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά αυτό ψηφίστηκε, και μάλιστα με ποσοστό κοντά στο 50% (49,06% για την ακρίβεια), ως το καλύτερο δύο αγωνιστικών! Συγκεκριμένα, της 6ης και 7ης των πλέι οφ και της 5ης των πλέι άουτ στο αντίστοιχο διαγωνισμό της Λίγκας.

Το τέρμα το πέτυχε στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής (8/7). Με αυτό οι “κίτρινοι” μείωσαν σε 2-4, που ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι. Την επιτυχία κάνει πιο μεγάλη το ότι πίσω του στην ψηφοφορία άφησε παίκτες όπως ο Χασάν (30,92%), ο Ολιβέιρα (5,36%) και ο Φιγκεϊρέδο (2,41%), καθώς και τον συνομήλικό του Μιχαηλίδη (12,24%), έναν ακόμη εκπρόσωπο της νέας γενιάς των Ελλήνων παικτών, που μέχρι πρότινος έπαιζαν στις ομάδες Κ19 των συλλόγων τους και στη διαδικασία των πλέι οφ αυτής της περιόδου ήρθαν έτσι τα πράγματα που βρίσκουν χώρο και χρόνο συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία.

Μιλώντας ο Μπαγκαλιάνης αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του αυριανού αγώνα του Άρη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την τελευταία (10η) αγωνιστική των πλέι οφ, περιέγραψε τα συναισθήματά του, όταν πληροφορήθηκε τη διάκριση, αλλά και το ποσοστό ψήφων, που συγκέντρωσε. Είπε: “Δεν το περίμενα! Και του Μιχαηλίδη το γκολ ήταν πολύ εντυπωσιακό. Μόλις το πληροφορήθηκα, πετάχτηκα από τη χαρά μου! Ο κόσμος του Άρη πιστεύω με στήριξε πολύ και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Η ομάδα βοήθησε σε αυτό. Είμαι ευγνώμων! Αυτό που με στεναχώρησε, όμως, ήταν ότι αυτό το γκολ δεν συνοδεύτηκε με νίκη της ομάδας”.

Στην Τούμπα, ο Μπαγκαλιάνης ενδέχεται να βρει απέναντί του στον αγωνιστικό χώρο παιδιά της ίδιας γενιάς με αυτόν, που παίζουν στον ΠΑΟΚ, όπως ο Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Χρήστος Τζόλης, που μέχρι πριν λίγους μήνες είχε αντιπάλους στις αναμετρήσεις των Κ19 των “κίτρινων” και των “ασπρόμαυρων”. Κάτι παρόμοιο έγινε την περασμένη αγωνιστική, όταν ο Άρης υποδέχτηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό.

Ερωτώμενος σχετικά με αυτό, ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του Άρη απάντησε:  “Με τα παιδιά έχουμε έρθει αντιμέτωποι σε πολλά ματς στην Κ19. Αυτή η γενιά έχει πολύ ταλέντο, μπορεί να δείξει πράγματα. Μας βοήθησαν τα πλέι οφ, που ήρθε έτσι η κατάσταση και πήραμε χρόνο συμμετοχής. Πιστεύω θα βγούνε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από αυτή τη γενιά”.

Κι όσο για το πώς σκέφτονται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, που τυγχάνει να είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ, το παραδοσιακά μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, δηλαδή, με τον Άρη, όμως, να έχει σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων και με το ζόρι να συμπληρώνει ενδεκάδα, η τοποθέτησή του ήταν σαφής: “Δεν παύει να είναι ντέρμπι. Είναι το τελευταίο ματς, ένα ντέρμπι, που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να πάμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε τη σεζόν με επιτυχημένο αποτέλεσμα!
 

Δείτε τις δηλώσεις του Πέτρου Μπαγκαλιάνη στη NOVA στο σχετικό βίντεο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.