Αρχίζει η υπογειοποίηση έξω από την “Αγιά Σοφιά”

Το μεγάλο έργο της υπογειοποίησης έξω από την "Αγιά Σοφιά" αρχίζει, καθώς την άλλη εβδομάδα και εφόσον το επιτρέψει ο... κορωνοϊός κλείνουν Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών. 

Το μεγάλο έργο της υπογειοποίησης έξω από την “Αγιά Σοφιά” αρχίζει, καθώς την άλλη εβδομάδα και εφόσον το επιτρέψει ο… κορωνοϊός κλείνουν Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του www.aek365.org, η ΙΝΤΡΑΚΑT βάζει μπροστά για το μεγάλο συνοδό έργο στην “Αγιά Σοφιά” και πλέον η έναρξη της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια απέχει ένα βήμα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ βάζει μπρος την άλλη εβδομάδα για τα καλά και ξεκινά ουσιαστικά την Υπογειοποίηση με μπουλντόζες σκαψίματα και ότι σχετικό προβλέπεται.

Για να φτάσουμε σε αυτήν την τελική εξέλιξη βεβαίως, οι αρμόδιοι έχουν λάβει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από Υπουργεία, Περιφέρεια – Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Δήμους (Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Ιωνίας), έχει ξεπεραστεί κάθε γραφειοκρατικό θέμα που προέκυψε και κάθε προβλεπόμενη διαδικασία και πλέον όλα είναι έτοιμα ώστε να ισχύσουν οι τροποποιήσεις κυκλοφορίας για να έχουμε… σέντρα στα έργα από την εταιρία ΙΝΤΡΑΚΑΤ που έχει αναλάβει το μεγάλο έργο.

Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα ή κόλλημα λόγω της έκτακτης κατάστασης στην χώρα, την άλλη εβδομάδα αναμένεται να κλείσουν Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών βάσει σχεδίου έτσι ώστε να αναλάβουν δράση οι μπουλντόζες που βρίσκονται ήδη και περιμένουν στον περιμετρικό χώρο του γηπέδου.

Από τη στιγμή που έχουν εξασφαλιστεί όλες οι εγκρίσεις και πλέον το μόνο που μπορεί να την πάει πίσω, είναι η έκτακτη κατάσταση στην χώρα λόγω του κορωνοϊού με κάποιες αποφάσεις που ενδεχομένως να επηρεάζουν και τα εργοτάξια. Κανείς, δεν μπορεί να προβλέψει το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.