Άγριο γουέστερν στον Βόλο

Η ομώνυμη ομάδα έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό (0-0), σε ένα επεισοδιακό θρίλερ που τα είχε όλα. Πίεσαν ασφυκτικά οι "ερυθρόλευκοι" από το 60' και μετά, αλλά τους σταμάτησε ο Γκαραβέλης και τα δοκάρια.

Η ομώνυμη ομάδα έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό (0-0), σε ένα επεισοδιακό θρίλερ που τα είχε όλα. Πίεσαν ασφυκτικά οι “ερυθρόλευκοι” από το 60′ και μετά, αλλά τους σταμάτησε ο Γκαραβέλης και τα δοκάρια. 

Ο Βόλος κράτησε τον Ολυμπιακό χωρίς γκολ για πρώτη φορά απ’ το παιχνίδι με την Ξάνθη (2 Νοέμβρη), υποχρεώνοντάς τον να αφήσει δύο βαθμούς στη Μαγνησία. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, παρότι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ νωρίς (λανθασμένη υπόδειξη για οφ σάιντ στον Σουντανί στο 17′). Όταν πάτησαν τέρμα το γκάζι, κλείνοντας τους γηπεδούχους στα καρέ τους, απέτυχαν να νικήσουν τον καταπληκτικό Γκαραβέλη, ο οποίος πέρα από μία-δυο καθοριστικές επεμβάσεις είχε ως σύμμαχο και… το δοκάρι.

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από την φάση του 17′, με πρωταγωνιστή τον Σουντανί και το… VAR, έπρεπε να φτάσουμε στον διαπληκτισμό ανάμεσα στον πρόεδρο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά λίγο πριν από το ημίχρονο για να βγει λίγη ένταση στο παιχνίδι. Δεν ήταν πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί, αλλά κυρίως το γεγονός ότι η καλοστημένη άμυνα του Βόλου δεν τους επέτρεπε να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Μέτρησαν προφανώς και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές (Λοβέρα αντί Μπρούνο στο 31′, Γκερέρο αντί Σουντανί στο 45′), αφού και οι δύο παίκτες που τραυματίστηκαν είχαν ήδη προλάβει να δώσουν το στίγμα τους.

Τα πράγματα άλλαξαν μετά το 60′, όταν ο Ολυμπιακός είχε ένα κολασμένο 15λεπτο, με το οποίο έστειλε το μήνυμα πως θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να κατακτήσει τους τρεις πόντους. Πέντε φάσεις κατάφερε να δημιουργήσει μέσα σε αυτό το διάστημα, ανάμεσά τους και δύο δοκάρια! Το πρώτο ήρθε απ’ το πόδι του Ελ Αραμπί στο 68′ και το δεύτερο τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Λοβέρα να πλασάρει και τον Γκαραβέλη να βρίσκει την μπάλα όσο χρειαζόταν προκειμένου να αλλάξει τροχιά και να μην πάει στα δίχτυα.

Ανάλογη πίεση ασκήθηκε στους γηπεδούχους και στα τελευταία 10 λεπτά, όμως καμία από τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν ήταν τόσο σημαντική όσο εκείνες που είχαν προηγηθεί. 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επανεμφάνιση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έπειτα από απουσία 10 μηνών, λόγω τραυματισμού. 

Οι συνθέσεις: 

ΝΠΣ Βόλος (Βίκτορ Μπασάντρε): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φερράρι, Διαμαντής, Τσίκα, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γέντρισεκ (66′ Τσαούσης), Λύρατζης και Τόρες (90+ Μάντζης).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο (31′ λ.τρ. Λοβέρα), Σουντανί (45+ λ.τρ. Γκερέρο), Μασούρας (78′ Χριστοδουλόπουλος), Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.