Μπαλοτέλι: «Ούτε οι Σάκι και Καπέλο είχαν εμπειρία»

Σίγουρος πως ο Κλάρενς Ζέεντορφ θα πετύχει στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν παρουσιάστηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι.
Δημοσίευση: 18/01/2014 - 09:48

Σίγουρος πως ο Κλάρενς Ζέεντορφ θα πετύχει στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν παρουσιάστηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ολλανδός πρώην παίκτης των «ροσονέρι» είναι πλέον ο νέος τους τεχνικός στη θέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ο Ιταλός στράικερ δεν θεωρεί πως η απειρία του ως πρώτος προπονητής θα αποτελέσει εμπόδιο στην επιτυχία του, επικαλούμενος παραδείγματα από το παρελθόν της Μίλαν.

«Στη Μίλαν έχει ξανασυμβεί αυτό με τους Σάκι και Καπέλο, οι οποίοι δεν είχαν εμπειρία αλλά έγιναν δύο από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Ζέεντορφ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και νομίζω πως δεν έχει ανάγκη από εμπειρία. Θα τα καταφέρει», είπε ο Μπαλοτέλι, ο οποίος ήδη έχει μιλήσει με τον Ζέεντορφ για τον ρόλο του στην ομάδα:

«Μιλήσαμε για την κατάσταση στην ομάδα και πώς με βλέπει στο γήπεδο. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος. Είναι λογικό έπειτα από μία αλλαγή προπονητή να υπάρχει σύγχυση, αλλά ήρθε ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει τα πάντα και μέχρι χθες έπαιζε ποδόσφαιρο. Όταν σου λέει κάτι ένας μεγάλος πρωταθλητής όπως αυτός πρέπει να τον ακούσεις».

Πάντως ο Μπαλοτέλι είχε και έναν καλό λόγο για τον προκάτοχο του Ζέεντορφ, Αλέγκρι:

«Μαζί του είχαμε κερδίσει ένα πρωτάθλημα και για μένα είναι ένας θαυμάσιος προπονητής. Του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».