Στη Ρόμα ο Μαντσίνι! (video)

Μία σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε η Ρόμα. Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στη Serie A, o Τζιανλούκα Μαντσίνι, ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό των «τζιαλορόσι»
Δημοσίευση: 17/07/2019 - 20:00
Μία σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε η Ρόμα. Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στη Serie A, o Τζιανλούκα Μαντσίνι, ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό των «τζιαλορόσι». Διεθνής πλέον με την Εθνική Ιταλίας, ο 23χρονος στόπερ, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την Αταλάντα, όπου μέτρησε 35 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ο Μαντσίνι αποκτήθηκε ως δανεικός με υποχρεωτική αγορά το επόμενο καλοκαίρι, αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ, συν τα μπόνους και ποσοστό 10% σε περίπτωση μεταπώλησης.
«Το να είσαι παίκτης σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Ρόμα, είναι λόγος να είσαι περήφανος. Δικαιώνομαι με αυτή τη μεταγραφή για τις θυσίες πολλών χρόνων που ξεκίνησαν όταν άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Μαντσίνι στην τηλεόραση της Ρόμα.  
«Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει αυτή τη νέα περιπέτεια». Ο Μαντσίνι υπέγραψε μέχρι τον Ιούνιο του 2024.— AS Roma (@OfficialASRoma) 17 Ιουλίου 2019