Αντσελότι: «Ο Λοσάνο είχε μεγάλη επιθυμία να έρθει»

Ο Κάρλο Αντσελότι εξήγησε γιατί η Νάπολι απέκτησε τον Ίρβινγκ Λοσάνο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από την έναρξη στη Serie A.
Δημοσίευση: 23/08/2019 - 19:31
Ο Κάρλο Αντσελότι εξήγησε γιατί η Νάπολι απέκτησε τον Ίρβινγκ Λοσάνο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από την έναρξη στη Serie A.
Ο Λοσάνο ολοκλήρωσε τελικά μια κίνηση ρεκόρ στη Νάπολι την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι «παρτενοπέι» τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, σε μία δύσκολη έδρα, όπως το «Αρτέμιο Φράνκι».
«Φέραμε έναν πολύ καλό παίκτη», δήλωσε ο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου.
«Έχουμε εργαστεί αρκετά για να τον αποκτήσουμε. Δεν ήταν απλή υπόθεση, αλλά αυξάνει την ποιότητα στην επίθεση μας. Είναι ειλικρινής και είχε μεγάλη επιθυμία να έρθει εδώ.
Μπορεί να παίξει στα δεξιά, πίσω από τον επιθετικό, ως κεντρικός επιθετικός και μερικές φορές στα αριστερά. Μας αρέσουν οι ευέλικτοι παίκτες.
Δεν θέλουμε «ειδικούς» παίκτες. Είναι ένας επιθετικός, αλλά είναι επίσης απρόβλεπτος.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΚΑΡΝΤΙ
«Δεν με ενδιέφερε o Ικάρντι. Η ομάδα έκανε τις επαφές. Σκέφτομαι μόνο τους υπάρχοντες παίκτες και αύριο έχουμε μία σημαντική και δύσκολη πρεμιέρα.
Η Φιορεντίνα είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά στην αντεπίθεση με τον Κιέζα. Έχουν αλλάξει πολλά και πάνω απ 'όλα θα παίξουμε σε ένα γήπεδο με μεγάλο ενθουσιασμό, με νέους ιδιοκτήτες και νέους παίκτες».