«Τέτοιο γήπεδο και η Νάπολι»

Να αποκτήσει στο μέλλον και η Νάπολι ένα γήπεδο, παρόμοιο με αυτό της Γιουβέντους ευχήθηκε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη στο Τορίνο.

Να αποκτήσει στο μέλλον και η Νάπολι ένα γήπεδο, παρόμοιο με αυτό της Γιουβέντους ευχήθηκε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη στο Τορίνο. Ο Αργεντινός έμεινε έκπληκτος από το νέο στάδιο της Γιουβέντους, εκφράζοντας την επιθυμία να δημιουργήσει και η Νάπολι ένα τέτοιο γήπεδο το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «παρτενοπέι» παρακολούθησε από κοντά τον επαναληπτικό ημιτελικό του Europa League, ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μπενφίκα, όπου οι «αετοί» της Λισσαβόνας πήραν την πρόκριση μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0). Ο Μαραντόνα ήταν καλεσμένος του Κάρλος Τέβες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά, ο Μαραντόνα τόνισε: «Μακάρι να φτιάξει ένα τέτοιο και η Νάπολι, έτσι πρέπει να είναι τα γήπεδα! Τέτοια γήπεδα αποτελούν τιμή για το ποδόσφαιρο και πιστεύω πως οι έξι εκατομμύρια οπαδοί της Νάπολι αξίζουν ένα παρόμοιο, θα ήμουν ενθουσιασμένος αν γινόταν κάτι τέτοιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.