Βενγκέρ : «Μικρός υποστήριζα τη Ρεάλ»

O Γάλλος τεχνικός αποκάλυψε πως ήταν φίλος της «Βασίλισσάς» στη παιδική του ηλικία και πως βρέθηκε κοντά στο να κάτσει στο πάγκο της

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν ήταν μόνο φίλος της Ρεάλ αλλά και παραλίγο να βρεθεί και στον πάγκο της όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του. Ο Αλσατός τεχνικός, μίλησε για τους παίκτες που τον έκαναν να αγαπήσει τη Βασίλισσα αλλά και για το ενδιαφέρον που έδειξε ο ισπανικός σύλλογος για αυτόν όταν ήταν στην Άρσεναλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

«Όταν ήμουν παιδί, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα μου. Μεγάλωσα βλέποντας τον Ντι Στέφανο, τον Πούσκας, τον Κόπο και τον Σάντα Μαρία. Αυτοί μου έκαναν πραγματικά εντύπωση. Μου άρεσε η Ρεάλ Μαδρίτης και με το πέρασμα του χρόνου, τους αντιμετώπισα κι όλας.

Παραλίγο να πήγαινα στη Ρεάλ σε δύο περιστάσεις. Δεν το λένε πολλοί άνθρωποι αυτό. Βέβαια, ήμουν εμπλεκόμενος σε ένα πρότζεκτ της Άρσεναλ να χτίσει ένα νέο γήπεδο που θα αντικαταστούσε το Χάιμπουρι και έπρεπε να το αυτοχρηματοδοτήσουμε. Εμείς το πληρώσαμε. Κανείς δεν βοήθησε. Εμείς πληρώσαμε από την αγωνιστική μας παρουσία και πουλώντας παίκτες ακριβά ενώ αγοράζαμε φθηνά.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.