Δίνει τον Ασένσιο για τον Μανέ η Ρεάλ Μαδρίτης

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσφέρει τον Μάρκο Ασένσιο ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ.
Δημοσίευση: 30/06/2019 - 06:44
Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσφέρει τον Μάρκο Ασένσιο ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “The Express”, οι ιθύνοντες των “μερένχες” θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την απόκτηση του Αφρικανού παίκτη από τους “κόκκινους”, για τον οποίο φέρεται να έχει εισηγηθεί θετικά ο Ζινεντίν Ζιντάν. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να θέλει τον Ασένσιο στο “Άνφιλντ” τη νέα σεζόν, όμως δύσκολα θα δώσει τη συγκατάθεσή του για την αποχώρηση του Μανέ, ο οποίος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο παίκτη στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η “Βασίλισσα” της Ευρώπης θέλει να πληροφορηθεί από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης, ποια είναι η τιμή πώλησης του Μανέ, προκειμένου να καλύψει τη διαφορά που προκύψει με ρευστό. Ο Ασένσιο κοστολογείται στα 95 εκατομμύρια ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η τιμή του Μανέ αναμένεται να είναι αρκετά μεγαλύτερη.